Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μ΄ αρέσει η σημερινή η μέρα. Οι παράφρονες φυρερίσκοι με βραχιόλια συνοδεία των συνεργατών τους / Εμείς συνεχίζουμε

Οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής προσάγονται στην Ευελπίδων. Εικόνες μοναδικές. Προσωπικά ικανοποιούμαι που βλέπω αυτούς τους τύπους του υποκόσμου να...
σέρνονται με χειροπέδες στον εισαγγελέα. Αυτομάτως όμως κάνω και συγκρίσεις. Πιάστηκαν με τον ίδιο νόμο που πιάστηκαν και άλλοι συμπολίτες που τους βάφτισαν τρομοκράτες  και τους εμφάνισαν ξυλοδαρμένους. Τους φασίστες δολοφόνους δεν τους άγγιξαν. Είναι από το ίδιο στρατόπεδο. Είναι συνεργάτες αλλά τώρα αναγκάζονται να τους "δώσουν". Είναι θύματα του συστήματος που αυτή την ώρα δεν τους χρειάζεται άλλο.
Μ΄ αρέσει όμως να βλέπω τον άλλοτε αγέρωχο φύρερ, τον ημιμαθή Μιχαλολιάκο να τον τραβολογάνε. Το ίδιο και για τους άλλους παράφρονες που ο λαός τους έστειλε στη Βουλή. Μένω για σήμερα σ΄ αυτά τα συναισθήματα. Της ικανοποίησης ότι όλοι εμείς που συμμετείχαμε στο αντιφασιστικό κίνημα βάλαμε ένα λιθαράκι για την σημερινή εξέλιξη. Το έγραψα και το πρωί ότι λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να επιβάλλουμε την ατζέντα και παρακολουθούμε το σύστημα να έχει την πρωτοβουλία. Βλέπουμε τον Σαμαρά που υπηρέτησε με απόλυτη συνέπεια την ατζέντα της συμμορίας να εμφανίζεται ως εγγυητής της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών.
Όμως, θα πρέπει να γνωρίζουμε προκαταβολικά ότι τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει. Ο Σαμαράς θα συνεχίσει να υλοποιεί την ακροδεξιά του ατζέντα, θα συνεχίσει να φυλακίζει κοινωνικούς αγωνιστές, θα συνεχίσει να εξαθλιώνει το λαό.
Χρέος της αριστεράς και των Κινημάτων είναι να τον ανατρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα

Παρ΄ όλα αυτά νιώθω μια γλυκιά ικανοποίηση που βλέπω αυτές τις φωτογραφίες ξανά και ξανά. Που βλέπω ότι έχουν λουφάξει όλοι τους. Που έχουν εξαφανιστεί τα ποντίκια στις τρύπες τους. Που τους έφυγε ο τσαμπουκάς. Που είναι μ΄ άλλα λόγια χεσμένοι.
Μ΄  αρέσει και το απολαμβάνω. Από αύριο συνεχίζουμε για την αντιμετώπιση της νέας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Δείτε το βίντεο από την Ευελπίδων και φωτογραφίες









Παράφρονες. Κλινικές περιπτώσεις όλοι τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: