Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης - Δημόσιος ο ΟΛΘ

Χτες το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε περιοδεία στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης εν' όψη της κινητοποίησης της ΔΕΘ. Συμμετείχαν, η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Δ. Χαραλαμπίδου, ο Λ. Κιοσέογλου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ, οι Θ. Φέστας και Μ. Γκίγκας, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης και ο...
Δ. Τσιγγάνης μέλος του τμήματος Εργατικής Πολιτικής.
 
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησαν τους λιμενεργάτες, τους χειριστές και το προσωπικό στην τεχνική υπηρεσία του ΟΛΘ και συνομίλησαν μαζί τους. Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το Λιμάνι και συνολικά τις ιδιωτικοποιήσεις, που παίρνουν την μορφή ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου και των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε ερωτήματα και αγωνίες των εργαζομένων σχετικά με την πολιτική κατάσταση και κυρίως την συνέχιση της καταστροφικής μνημονιακής πορείας της χώρας και την νέα ένταση της ταξικής επίθεσης, που η Κυβέρνηση και η Τρόικα ετοιμάζουν για τους επόμενους μήνες. Τάχθηκε υπέρ ενός δημόσιου ΟΛΘ, που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων και θα λειτουργεί παράλληλα προς το δημόσιο συμφέρον, ενισχύοντας τα κρατικά ταμεία.
 
Τέλος κάλεσαν όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν ενωτικά και δυναμικά στις συγκεντρώσεις και την πορεία της ΔΕΘ, για να αποτελέσει το ξεκίνημα μιας περιόδου μαζικών λαϊκών αγώνων που θα ανατρέψουν την Κυβέρνηση πριν ολοκληρώσει την καταστροφική πολιτική της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: