Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Μια 48ωρη απεργία και όχι πενθήμερη αποφάσισαν οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ-Τι ψήφισε η κάθε ΕΛΜΕ

Οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ στην πολύωρη Γενική Συνέλευση (ξεκίνησε στις 11 το πρωί της Παρασκευής κι έληξε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα) που πραγματοποίησαν στην Αθήνα δεν υιοθέτησαν την πρόταση για πενθήμερη απεργία , αλλά αποφάσισαν να...

κηρύξουν:
48ωρη απεργία για τη Δευτέρα και την Τρίτη.


 Τη δεύτερη ημέρα της απεργίας, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν νέες Γενικές Συνελεύσεις στις τοπικές ΕΛΜΕ και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ θα συνεδριάσουν και πάλι στην Αθήνα για να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων των καθηγητών.
Συγκεκριμένα υπέρ της πρότασης αυτής ψήφισαν 65 από τις 79 ΕΛΜΕ (82,3%), 3 κατά και 11 λευκό. Αυτό αντιστοιχεί σε 320 ψήφους υπέρ (81,8%), 24 κατά και 47 λευκό, σε σύνολο 391 ψήφων.
 
Η πρόταση για πενθήμερη απεργία δεν συγκέντρωση την απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία , ούτε και η η δεύτερη εισήγηση που ακολούθησε για τριήμερη απεργία.


Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Συνεδριάζουν αύριο οι πρόεδροι των Διδασκαλικών ΣυλλόγωνΣτο μεταξύ αύριο Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 συνεδριάζουν από τις 10:30 το πρωί , στο ξενοδοχείο Novotel (Μιχ.Βόδα 4-6) πρόεδροι των Διδασκαλικών συλλόγων προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την παραπέρα αγωνιστική πορεία του κλάδου, μετά την 48ωρη που είχει πραγματοποιήσει ο κλάδος στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

www.esos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: