Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΧΥΔΑΙΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 250 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ!!!

Η πρόκληση των συνταξιούχων βουλευτών δεν έχει προηγούμενο. Ζητούμε με αγωγή τους να εισπράξουν 250 χιλιάδες ευρώ αναδρομικά. Ισχυρίζονται ότι τα δικαιούνται εξ αιτίας των αυξήσεων που πέτυχαν οι δικαστές. Στη σημερινή περίοδο όπου καθημερινά χάνουν τη δουλειά τους εκατοντάδες συμπολίτες και η ανεργία έχει πλήξει πάνω 750 χιλιάδες Έλληνες οι πρώην βουλευτές προκαλούν χυδαία με τη στάση τους και συμβάλλουν τα μέγιστα στην ολοκληρωτική απαξίωση του πολιτικού συστήματος...Όπως διευκρίνισε η Αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τα αναδρομικά αυτά, περίπου 250.000 ευρώ για τον κάθε έναν από τους πρώην βουλευτές, διεκδικούν τρεις κατηγορίες συνταξιούχων βουλευτών:

Η πρώτη είναι μια μερίδα πρώην βουλευτών που ζητούν με προσφυγές να ισχύσει η ρύθμιση που ισχύει για τους δικαστές για την περίοδο 2003-2007.

Μια δεύτερη κατηγορία βουλευτών που δεν εντάχθηκε τότε στη ρύθμιση για τα αναδρομικά και ζήτησαν με μεταγενέστερες προσφυγές στη δικαιοσύνη όλες τις προσαυξήσεις που δεν πήραν λόγω αυξήσεων που εδόθησαν σε δικαστικούς.

Τέλος υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία που με αγωγές ζητά αναδρομικά για τις μεταγενέστερες αυξήσεις που έλαβαν οι δικαστικοί από το 2008 και μετά.

Το ζήτημα είναι πως το όλο θέμα είναι σε εκκρεμότητα καθώς έχουν βγει ήδη δύο αποφάσεις, η μία κατόπιν προσφυγής του πρώην προέδρου της Ένωσης τέως Βουλευτών Άγγελου Αγγελούση, ενώ η άλλη είναι ακόμη παλιότερη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή, Αίσχος, οι άνθρωποι που κατά καιρούς δήθεν μας υπηρετούσαν για το καλό του τόπου, και που μας έφεραν στο χείλος τις καταστροφής, αφού λεηλάτησαν το Κράτος, άλλοτε με τις παραλείψεις τους και άλλοτε εσκεμμένως , σήμερα ζητάνε με περιττό θράσος και τα ρέστα. Είναι ανήκουστο, να μειώνονται συντάξεις, να κόβονται τα δώρα, που οι εργαζόμενοι τα έχουν πληρώσει κάθε μήνα του εργασιακού τους βίου, όλα τα χρόνια, να καλπάζει η ανεργία, να αυξάνεται ο τιμάριθμος, να μην γνωρίζει ο κάθε άνθρωπος τι του ξημερώνει , και αυτοί το χαβά τους. Πρέπει οι τοπικές κομματικές οργανώσεις, οι Νομαρχιακές επιτροπές κάθε Νομού, αλλά και όλα τα κόμματα, να καταδικάσουν αυτούς τους κυρίους και να δώσουν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα για να τους γνωρίσει ο λαός. Και αν δεν το κάνουν , και αν δεν παραιτηθούν από τις παράλογες αξιώσεις τους, τότε το λόγο έχει ο λαός, όχι μόνο στις εκλογές αλλά στην καθημερινή πάλι ενάντια σε αυτά το τροκτικά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ αυτοι δεν εχουν τον θεο τους ειναι αδισταχτοι,προκλητικοι,και......εαυτουλιδες δεν καταλαβαινουν με τιποτε οχι γιαουρτια ΣΚ...τους πρεπουν.