Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΜΕΛΙ ΕΣΤΑΖΕ Ο Τ. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ


-Θα πρόσφερε στον τόπο, θα ήταν πολύ καλή επιλογή αλλά δεν θέλησε
Έβλεπα πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή του Χάρη Καφτεράνη στην ΠΕΛΛΑ TV τον πρώην δήμαρχο Αντιγονιδών Τάσο Τασιόπουλο.
Ο πρώην δήμαρχος κάποια στιγμή ρωτήθηκε για τα ονόματα των υποψήφιων δημάρχων στον νέο δήμο και προχώρησε στην αξιολόγησή τους τρόπω τινά.
Ρωτήθηκε για τον νυν δήμαρχο Μπ. Γκιόνογλου, για τον Ν. Αλεξόπουλο και δείτε τι είπε:
Ο Τάσος Τασιόπουλος μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Νίκο Αλεξόπουλο. Ένα στέλεχος της ΝΔ, έναν πολιτικό και ιδεολογικό αντίπαλο υποτίθεται. Κι όμως, ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εκφράζεται δημόσια με τα πλέον θερμά λόγια για μια υποψηφιότητα που ο ίδιος ο κ. Αλεξόπουλος απέκλεισε όταν ρωτήθηκε σχετικά από τα ΧΡΟΝΙΚΑ.
"Ο Ν. Αλεξόπουλος αποποιήθηκε αυτή την τιμή", είπε ο κ. Τασιόπουλος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να τον προτείνει και να στηρίξει η ΝΔ ως υποψήφιο δήμαρχο. "Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα πρόσφερε πολλά στον τόπο, θα δούλευε για το καλό του τόπου που λέμε" είπε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος.
Για την υποψηφιότητα Φ. Δημητριάδη δεν είπε λέξη. Το μόνο που βρήκε να πει ήταν ότι έχει την πληροφορία πως την ερχόμενη Παρασκευή θα συνεδριάσει η ΝΟΔΕ Ημαθίας παρόντος του βουλευτή για να αποφασίσει κατ΄ αρχήν την διαδικασία των υποψηφιοτήτων. Ως εκ τούτου, συμπλήρωσε, κάθε υποψηφιότητα που αναγγέλθηκε είναι τουλάχιστον άκαιρη.
Είναι φανερό ότι ο κ. Τασιόπουλος θα προτιμούσε ως υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας τον Νίκο Αλεξόπουλο και δεν αποκλείεται να τον στήριζε με δηλώσεις του ή ακόμα και με συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό του.
Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, παρότι ρωτήθηκε επίμονα από τον Χ. Καφτεράνη, δεν είπε λέξη θετική για τον Μπ. Γκιόνογλου ει μη μόνο ότι αποτελεί για κάποιους φθαρμένο υλικό και ότι για το νέο δήμο απαιτείται για την εκλογική νίκη ένα ψηφοδέλτιο με νέα υλικά.
Τουτέστιν, κατά την λογική του πρώην δημάρχου, ο Μπ. Γκιόνογλου δεν έχει τύχη στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Επίσης, είπε ότι πρέπει να αναλάβουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ της περιοχής την ευθύνη που τους αναλογεί διότι δεν προετοιμάστηκε ο χώρος και δεν βρέθηκε ούτε ένας, εκτός του Δημάδη, να υποβάλλει αίτηση για το χρίσμα στην διαδικασία του κόμματος.
Τέλος, σημείωσε ότι ο ίδιος δεν έκανε αίτηση για το χρίσμα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κ Τασιόπουλο απέδειξε ότι πράγματι δεν είναι τυχαίο ότι χρόνια τώρα έχει την εκτίμηση και το σεβασμό τις περιοχής μας ,Απέδειξε ότι δεν είναι μικρόψυχος , αγαπά τον τόπο του είναι πράγματι άνθρωπος τις αυτοδιοίκησης,Θερμά συγχαρητήρια για την στάση του ,

Ανώνυμος είπε...

giati mpravo sto tasiopoulo giati katafere to pasok na min exei protasi gia dimarxo kai gleifei ton alexopoulo gia tous dikous tou logous ? i tha ithele na ton kanoun eteroprotasi gia ipopsifio dimarxo ? alitheia vre file esi me tosa kala logia pou les gia ton tasiopoulo pos den ekanes eteropratasi ? alla 3exasa oi eteroprotaseis ginontai me onomateponimo kai oxi anonima ....
kai san "neo" iliko .... eno o gkionoglou palio ....kala tha gelasoume sto allo anekdoto

Ανώνυμος είπε...

Τελικα μερικοι ανθρωποι ειναι η πολυ αθωοι η εκτος τοπου και χρονου η πολυ...πονηροι.Ακου εκει ο Αλεξοπουλος πολυ καλη επιλογη για τον τοπο.Προσεξτε οχι για την ΝΔ,αλλα για τον τοπο!!!Απο ποιν?Απο τον Τασιοπουλο που κοπτεται? για τον σωστο υποψηφιο του ΠΑΣΟΚ.Μωρε καλα το λενε καποιοι.Θα σας(μας) παρουν με τις πετρες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ Τ. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΆ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.
Ο ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΙΟΘΕΤΕΙ ΩΣ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΈΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΧΕΣΙΤΗ,ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΣΩΣΤΑ.
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΚΟΥΓΚΑ Ο ΟΠΟΊΟς ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΌΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΆ ΤΑ ΠΉΓΑΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΠΥΣΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο 11.41 Μ.Μ. . Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΗΛ. ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥΣ.