Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Σκληρή κριτική στην Δήμαρχο Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και την Δημοτική Αρχή άσκησε την Τετάρτη ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Χρήστος Σκουμπόπουλος, σε ανοικτή πολιτική εκδήλωσε που πραγματοποίησε.
Ο πρώην δήμαρχος, κατηγόρησε την σημερινή διοίκηση ότι διαχειρίστηκε, με τρόπο ανεύθυνο, επιπόλαιο και επιβλαβή τις τύχες του δήμου, για απαξίωση, παραμερισμός, και φίμωση του..
Δημοτικού Συμβουλίου, και μια σειρά από άστοχους χειρισμούς. «Εδώ και σχεδόν 4 χρόνια οδηγεί το Δήμο στη διάλυση, την πόλη και τα τοπικά διαμερίσματα στην παρακμή, την τοπική οικονομία στον μαρασμό, την τοπική κοινωνία στην απόγνωση».

Αναφερόμενος στις εκλογές και το νέο «Καλλικρατικό» δήμο Βέροιας, ο κ. Σκουμπόπουλους σημείωσε: «Με μοναδικά μας εφόδια αυτή τη μακρόχρονη κρυστάλλινη δημόσια διαδρομή, και αυτό τον σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες, τα όργανα και τους θεσμούς, δίνουμε επί 3,5 χρόνια την καθημερινή πολυμέτωπη μάχη, και απαντάμε σήμερα στο δικό σας βροντερό «παρών» με ένα εξ ίσου βροντερό δικό μας «παρών», που το καταθέτουμε και στη νέα καλλικρατική περίοδο που αρχίζει».
Στην εκδήλωσε διακρίναμε τους δημάρχους Βεργίνας Νίκο Παπαποστόλου, Μελίκης Κώστα Καρέλη, Δοβρά Χρήστο Τσιούντα, Αποστόλου Παύλου Απόστολο Νεστορόπουλο, τον πρώην βουλευτή Λάζαρο Τσαβδαρίδη, το νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σάββα Ακριτίδη, τους Νομαρχιακούς Συμβούλους Νίκο Αντωνιάδη, Γιώργο Σουμπέκα, Αντώνη Χατζόπουλο, Μαρία Αλδάκου και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μακεδονίδος Νίκη Καρατζούλα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε φίλε...5 με 6 εκκατομύρια μέσα μας είχες βάλει με όλες τις παράνομες προσλήψεις και τώρα ζητάς και τα ρέστα; Ο Μπατατούδης της Βέροιας...
Το μοναδικό έργο που πραγματικά έκανες μόνος σου...Ά! και τα σουβλάκια...
Κατα τα άλλα τί; ένα πανεπιστήμιο και αυτό το είχε ουσιαστικά κάνει ο Χασιώτης. Εσύ βρήκες χώρο...φαντάσου...

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να κατέβει ο Σκούμπι παρά το άλλο το λαμόγιο...με τα πιο πολλά αμάξια στη Βουλή! Φαντάσου! Άλλα άμα έχεις απο πίσω το κεφάλαιο που θέλει να κάνει δουλειές σε Αλιάκμωνα κτλ...

Ανώνυμος είπε...

και μετα τι γινεται?

Ανώνυμος είπε...

Σκάστε και κολυμπάτε.