Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΝΑΟΥΣΑ- ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Το πλαίσιο που θα κινηθεί εν όψει της αξιολόγησης και της τελικής επιλογής του υποψήφιου δημάρχου που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στον δήμο Νάουσας επιχειρεί να θέσει η κ. Ιωσηφίδου με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κίνησης Πολιτών της οποίας ηγείται.
Βασική προϋπόθεση για να συμμετάσχει στην διαδικασία είναι η διεξαγωγή προκριματικών εκλογών από τα μέλη του κόμματος στον δήμο Νάουσας και τίποτα λιγότερο.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Με την ιδρυτική μας συγκέντρωση της 8ης Μάρτη η Κίνηση Πολιτών για το Νέο Δήμο της Νάουσας δώσαμε το στίγμα για το πώς αντιλαμβανόμαστε την αυτοδιοίκηση: αυτόνομη, ανεξάρτητη, δημοκρατική, ενωτική, μια αυτοδιοίκηση με πολλές φωνές και μια συνισταμένη, την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Με τη θερμή και μαζική συμμετοχή των δημοτών από όλους τους οικισμούς του Δήμου επιβεβαιώθηκε η ανάγκη για τη δημιουργία της κίνησης καθώς και η ανταπόκριση στις εξαγγελίες μας. Τα μέλη μας από όλους τους οικισμούς και όλα τα κόμματα συνθέτουν ένα πολυάνθρωπο πάζλ που διαμορφώνει το Νέο Δήμο που ονειρευόμαστε Σήμερα και χωρίς να παρεκκλίνουμε από τις αρχές της συναίνεσης και της δημοκρατίας που εμείς αναδείξαμε για το Δήμο, δεν διστάζουμε για μια ακόμη φορά να δεχθούμε την πρόκληση και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και την απήχησή μας στην κοινωνία. Θέλουμε να συγχαρούμε την Συντονιστική Επιτροπή της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Νάουσας για την πρότασή της για δημοκρατική εκλογή με ψηφοφορία του υποψήφιου δημάρχου. Στηριζόμενοι σ’ αυτή την πρόταση θέτουμε την υποψηφιότητά μας για στήριξη από το ΠΑΣΟΚ της επικεφαλής της Κίνησής μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η λαϊκή ετυμηγορία πρέπει να είναι σεβαστή , αφού απηχεί τις απόψεις της πλειοψηφίας των πολιτών του Νέου Δήμου της Νάουσας, που πρέπει να είναι και ο τελικός αποδέκτης των προτάσεων και των μηνυμάτων μας. Αναμένουμε από το ΠΑΣΟΚ να επιλέξει, όπως το κάνει άλλωστε, τη διαδικασία της κάλπης. Μόνο ένας τέτοιος τρόπος επιλογής μπορεί να είναι σεβαστός από όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: