Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ENΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ


Σε συνέχεια του ρεπορτάζ αναφορικά με τις εσωκομματικές αναταράξεις που προκάλεσε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Ημαθίας της Ν.Δ παρουσιάζουμε σήμερα μια εξέλιξη που ήρθε ως επακόλουθο της στάσης που κράτησαν ορισμένα στελέχη στην οργάνωση του Πλατέος.
Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα στην κομματική οργάνωση της ΝΔ στον δήμο Πλατέος ήταν συντριπτικό υπέρ...
...του Μιχαλιά. Ο εκλεκτός του Μ. Χαλκίδη έκανε περίπατο και απέσπασε ένα ποσοστό τύπου Τσαουσέσκου. Αυτό το γεγονός αυτομάτως έφερε την αντίδραση των υποστηρικτών του έτερου υποψήφιου που υποτίθεται είχαν εξασφαλίσει την στήριξη του δημάρχου Πλατέος Φώτη Δημητριάδη!
Τουλάχιστον, έτσι πίστευαν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες. Πίστευαν, μάθαμε από αξιόπιστη πηγή, ότι ο δήμαρχος θα κινούνταν στον βαθμό που μπορούσε και θα στήριζε την υποψηφιότητα Ακριτίδη στη βάση της αμοιβαίας συνεργασίας μιας ομάδας που έχει ως κοινό στόχο την εκλογική νίκη της ΝΔ στις εκλογές του Νοεμβρίου. Μια νίκη που θέλουν να προκύψει χωρίς ηγεμόνες και πάτρωνες, χωρίς καθοδηγητές και τσάρους.
Όμως, τα στελέχη αυτά, που ορισμένα εξ αυτών αποτελούν εκ των στενών συνεργατών του Δημητριάδη στον εκτός Πλατέος “Καλλικράτειο” δήμο και αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση τόσο της συγκρότησης του ψηφοδελτίου όσο και στην εκλογή αυτή καθαυτή, επλανήθησαν καθώς λένε.
Διαπίστωσαν ότι ο δήμαρχος είτε δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις εσωκομματικές εκλογές στον δήμο του και άφησε να κάνει “πάρτι” ο Μ. Κιρτικίδης (πρόεδρος της οργάνωσης και στενός συνεργάτης του Μ. Χαλκίδη) είτε κινήθηκε υπέρ του υποψήφιου Μ. Μιχαλιά.
Τα στελέχη αυτά, βλέποντας αυτή την εξέλιξη προσγειώθηκαν απότομα και αντέδρασαν. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι έγινε συνάντηση το Σάββατο μεταξύ του δημάρχου και του βουλευτή και το αποτέλεσμα της οποίας διαπίστωσαν με έκπληξη την επομένη ημέρα.
Μετά από αυτή την εξέλιξη και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, σημαίνον στέλεχος της ΝΔ της περιοχής με ευρύτερη αναγνώριση και με ευθεία αναφορά στην Ρηγίλλης σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει, κάνοντας το βήμα προς την διεκδίκηση του χρίσματος της ΝΔ ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας.
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη αυτό έγινε γνωστό στον στενό στελεχικό πυρήνα του κόμματος που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα Δημητριάδη και έχει δημιουργήσει ...αμηχανία.
Νεότερα θα έχουμε τις επόμενες μέρες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά και με αυτά έχει απαξιωθεί η πολιτική σιχαθήκαμε με τους ταβατζήδες και τα κάθε ειδών αρπακτικά πού δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου,Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και θα τους απαντήσει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές,

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω μαζι σου και επαυξανω.Ας δρεψουν τους καρπους των δρασεων τους ολοι τους,Μια μουντζα καλοσυγυρισμενη

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις ότι μπορείς Μόχλα, αλλά δεν σου βγαίνει! Σε βλέπω, σαν γνήσιο τέκνο της "σχολής Τσάρτα", μετά τις εκλογές να υμνείς αυτό που με κάθε τρόπο πολεμάς!!!