Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΚΥΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ (πρ. Τ.Σ Αράχου): ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Επανέρχεται και συντηρεί την διάσταση που έχει προκύψει μεταξύ τους ο πρόεδρος του Τ.Σ Αράχου Κυρ. Παναγιωτίδης με επιστολή του προς τις εφημερίδες και με την οποία απαντά στον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πλατέος Χρ. Παντόπουλο.
Η επιστολή αναφέρει τα εξής:
Ως απάντηση στον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πλατέος κ. Χρηστο Παντόπουλο έχω να παραθέσω τα ακόλουθα. Πρωταρχικά θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν έλαβα απάντηση του κ. Παντόπουλου υπηρεσιακά ως οφείλει και ότι την διάβασα από τον τύπο όπου δημοσιεύτηκε. Όσον αφορά στη μη ενημέρωσή μου για ένα τόσο σημαντικό θέμα που ταλανίζει τους κατοίκους του Αράχου νομίζω πως πρέπει να δίνεται βαρύτητα στην ουσία και όχι στους τύπους.

Η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι μονόδρομος και οι θεσμικοί ρόλοι πρέπει να έρχονται σε δεύτερο πλάνο.
Να υπενθυμίσω στον κ. Παντόπουλο ότι για το γέμισμα των ραντιστικών μηχανημάτων υπάρχει γεώτρηση στον Άραχο. Επιπλέον ξεχνάει γρήγορα ότι η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε από μέρους μου για να ενημερωθώ καθώς είχα πλήρη άγνοια για τα τεκταινόμενα. Ακόμη η αντλία που αφαιρέθηκε δεν αφορούσε ανενεργή γεώτρηση αλλά η συγκεκριμένη υδροδοτούσε το χωριό μέχρι τελευταία.
Η εφεδρική γεώτρηση η οποία είναι συνδεδεμένη με τον υδατόπυργο είναι γεμάτη αρσενικό, σύμφωνα με τις κατά καιρούς μετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί. Διερωτώμαι λοιπόν, αν ο κ. Παντόπουλος πιστεύει πως οι κάτοικοι του Αράχου είναι αφελείς ή αμνήμονες.
Σ΄ αυτό το σημείο αξίζει να επισημάνω ότι η υδρευτική γεώτρηση για την οποία κάνει λόγο ο κ. Παντόπουλος βγήκε ακατάλληλη ύστερα από δειγματοληψία που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αφού η συγκέντρωση του αρσενικού που ανιχνεύθηκε την καθιστούσε απαγορευτική για πόση.
Ο Άραχος την δεδομένη χρονική στιγμή υδροδοτείται από προϋπάρχουσα γεώτρηση στο Λιανοβέργι. Παράλληλα στην συγκέντρωση που αναφέρεται ο κ. Παντόπουλος παρίσταντο οι τοπικές εφημερίδες που γνωρίζουν καλά ποιοι παρευρέθησαν και ποιοι όχι και μπορούν να το πιστοποιήσουν.

Συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό ποιοι έχουν συμφέρον να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να κατευθύνουν τις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το κοινό καλό σε οδούς που αυτοί επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: