Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Θ. ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...


Πήρα ένα mail από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θανάση Γικόνογλου που με προσκαλεί, όπως και τους άλλους δημοσιογράφους, σε συνάντηση- συνέντευξη για το πρωί της Δευέρας, στις 10 στην Βέροια. Όλα καλά θα ήταν αν δεν υπήρχε το εξής: θα γίνει μια συζήτηση χωρίς θέμα.
Δηλαδή, από όσο καταλαβαίνω, θα πάμε...
...εκεί και θα κάνουμε μια κουβέντα χωρίς αντζέντα. Ο βουλευτής καλεί τους δημοσιογράφους όχι γιατί έχει κάτι να τους πει, να τους ανακοινώσει, να τους εξηγήσει αλλά γενικώς.
Αυτό μπορεί να σημαίνει αρκετά πράγματα και εγώ σκέφτομαι τα εξής:
Ο Θ. Γικόνογλου δεν έχει τίποτα να πει γιατί δεν έκανε τίποτα εδώ και επτά μήνες από τότε που έδωσε την πρώτη συνέντευξη και είχε δεσμευτεί ότι θα δίνει συνέντευξη κάθε μήνα.
Ο Βουλευτής έχει πολλά να πει αλλά αφήνει την πρωτοβουλία (λέμε τώρα) στους δημοσιογράφους. Δείχνει δημοκρατική παιδεία και εν πολλοίς μια άνεση.
Ο Θ. Γικόνογλου δεν σκέφτηκε κανέναν πιο πρόσφορο τρόπο να πιεί καφέ το πρωινό της Δευτέρας και είπε “δεν πίνω καφέ με τους δημοσιογράφους”. Και καφέ θα πιει και το δημοσίευμα έχει εξασφαλισμένο. Με ένα σμπάρο πολλά τρυγώνια.
Εξ άλλου να μη ξεχνάμε ότι το προηγούμενο διάστημα οι άλλοι δυο συνάδελφοί του του ΠΑΣΟΚ έκαναν την εμφάνισή τους στα μέσα ενημέρωσης...
Εσείς τι λέτε;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάτε να πάτε θα σας κεράσει και γύρο πίτα, είναι το αγαπημένο του...

Ανώνυμος είπε...

kriades re filaraki tipota allo den exeis na peis?

Ανώνυμος είπε...

Έχει να πει κάτι ο Θανάσης??? Αυτός καλύτερα μασάει παρά μιλάει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπεσαι εσύ απο πάνω???? Και που ξέρεις ότι του αρέσει ο Γύρος???
Γουρουνόπουλο κατευθείαν....

Ανώνυμος είπε...

Εχω.
,Αντε στη γωνία να δει αν έρχομαι.