Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ

Πληροφορήθηκα ότι την Παρασκευή το βράδυ έγινε η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ημαθίας της Ν.Δ παρουσία στελεχών του κόμματος στην αυτοδιοίκηση, όπως εν ενεργεία δήμαρχοι και επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων που ήταν υποψήφιοι δήμαρχοι το 2006 με το χρίσμα του κόμματος.
Η συνεδρίαση είχε ενδιαφέρον για το γεγονός και μόνο ότι βρέθηκαν στον ίδιο χώρο όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το χρίσμα ή τη στήριξη της ΝΔ για τις εκλογές του Νοεμβρίου. Πέραν τούτου ουδέν αφού δε λήφθηκε καμιά απόφαση ει μη μόνο εκφράστηκαν ευχές για...
...ενότητα και συντεταγμένη πορεία προς της εκλογές.
Στη συνεδρίαση ήταν παρών και ο βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης που είπε ότι δεν θα πάρει θέση για καμιά περίπτωση και ότι πήγε στην συνεδρίαση για να ακούσει και μόνο.
Για το δήμο Αλεξάνδρειας μίλησε ο μοναδικός ενδιαφερόμενος και ο οποίος εδώ και μήνες έχει πει ότι τον ενδιαφέρει η υποψηφιότητα με την στήριξη της ΝΔ, ο δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης. Ο κ. Δημητριάδης επανέλαβε τη θέση του και είπε ότι τίθεται στην διάθεση του κόμματος ευελπιστώντας ότι θα πάρει το χρίσμα.
Ακόμη, ο δήμαρχος Αντιγονιδών Γρ. Στεργιόπουλος, ο δήμαρχος Μελίκης Κ. Καρέλης είπαν ότι θα συνταχθούν με την επιλογή της ΝΔ, μια θέση που ήδη έχουν εκφράσει και στο πρόσφατο παρελθόν.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις και των υπολοίπων στελεχών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: