Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ


Θετικά είναι τα μηνύματα, όπως διαβεβαιώνουν οι αρμόδιοι, από την Ουκρανική αγορά για το ελληνικό ροδάκινο. Όπως διαβάζω στο ρεπορτάζ στον ΑΓΡΟΤΥΠΟ οι επισκέπτες εκπρόσωποι της ELFRUT κ. Κουτλιάμπας και Γιαννακάκης έμειναν ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στο Κίεβο που πήγαν να συναντηθούν με ανθρώπους της αγοράς για την προώθηση του ελληνικού ροδάκινου.
Το ρεπορτάζ λέει ότι...
...Στην Ουκρανία βρέθηκαν πριν από μερικές μέρες μέλη της Κοινοπραξίας Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Ομάδων Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Μακεδονίας - ELFRUT, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια σειρά δράσεων, για την προώθηση του ελληνικού επιτραπέζιου ροδάκινου σε Ρωσία και Ουκρανία.
Ειδικότερα, οι άνθρωποι της ELFRUT είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με διαμορφωτές της κοινής γνώμης της Ουκρανίας καθώς και με εκπροσώπους των προξενικών μας αρχών, σε γεύμα που παρατέθηκε προς τιμήν τους, σε κεντρικό εστιατόριο του Κιέβου.
Ο Πρόεδρος της ELFRUT κ. Κουτλιάμπας Νικόλαος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους προσκεκλημένους, την ELFRUT, ενώ ο κ. Χρήστος Γιαννακάκης Γενικός Διευθυντής της ΑΛΜΜΕ αναφέρθηκε στις διαδικασίες ασφάλειας που ακολουθούνται για την παραγωγή των προϊόντων της ELFRUT. Παράλληλα Ρώσοι και Ουκρανοί άνθρωποι της αγοράς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους Έλληνες παραγωγούς πιθανές συνεργασίες.
Ο ΑγροΤύπος, επικοινώνησε τόσο με τον κ. Κουτλιάμπα όσο και με τον Γενικό Διευθυντή της ΑΛΜΜΕ, κ. Χρήστο Γιαννακάκη. «Είδαμε ανθρώπους της αγοράς και τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα θετικά για περαιτέρω συνεργασία», τόνισε ο κ. Νικόλαος Κουτλιάμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: