Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΣΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Ανέλαβε τα καθήκοντά του σήμερα ο νέος αντιδήμαρχος Παν. Μεσαλάς στον δήμο Αλεξάνδρειας. Όπως είχαμε γράψει προ ημερών ο νέος αντιδήμαρχος αναλαμβάνει τον τομέα ευθυνών που είχε ο Σ. Κούγκας και ειδικότερα θα έχει στην ευθύνη του τα εξής:
1. Η ευθύνη για θέματα Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής
2. Η υπηρεσία έκδοσης αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και σφράγιση αυτών.
3. Η υπογραφή όλων των σχετικών εγγράφων, δικαιολογητικών και συμβάσεων, σχετικά με την εκτέλεση έργων και προμηθειών που ενσωματώνονται σε έργα του Δήμου.
4. Η υπογραφή χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής σε βάρος των πιστώσεων που προβλέπονται στον πρ/σμό ή έχουν εγγραφεί σε αυτόν ύστερα από αναμόρφωση και έχουν διατεθεί( ψηφισθεί) με αποφάσεις του αρμόδιου οργάνου.
5. Να αναπληρεί τον Δήμαρχο σε περιπτώσεις απουσίας ή άδειας αυτού, υπογράφοντας κάθε σχετικό έγγραφο.
Κατά την εκτέλεση των πιο πάνω αρμοδιοτήτων ο οριζόμενος Αντιδήμαρχος προΐσταται του προσωπικού των αντίστοιχων υπηρεσιών και υπογράφει τα σχετικά έγγραφα.

Τα ΧΡΟΝΙΚΑ εύχονται στον νέο αντιδήμαρχο καλή δουλειά και πάντα επιτυχίες

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παναγιώτη καλη θητεία, είσαι άνθρωπος αυτού του τόπου που τον γνωρίζεις και τον πονάς... ο τόπος είναι μαζί σου και μακάρι στο μέλλον και δήμαρχος!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάνο όταν ήμασταν στην ΟΝΝΕΔ άλλα μας έλεγες για το ΠΑΣΟΚ τώρα όλα καλά? Όμως Πάνο υπάρχει και θεός αμφιβάλεις η κάνης πώς δεν καταλαβαίνης?

Ανώνυμος είπε...

Χάρη ,λυπάμαι γιατί τον προστατεύεις? Ηαλήθεια πονά αλλά είναι αλήθεια και νομίζω ότι η παράταξη πού πρεσβέβης ακολουθή την αλήθεια εσύ γιατί αποστασιοποίηση? Ειλικρινά θλίβομαι τα μέγιστα

Ανώνυμος είπε...

Αν μείνουμε στην εποχή της ΟΝΝΕΔ τότε καήκαμε! Τα είδαμε τα χάλια της ΝΔ & του πασοκ τόσα χρόνια που αλώνιζαν μόνοι τους.Άσε να δούμε και καμιά συνεργασία μεταξύ αξίων από καθε πλευρά μήπως και αλλάξει τίποτε. Και ο Παναγιώτης είναι από τα ενεργα στελεχη της τοπικης αυτοδιοίκησης, δεν είναι τρωκτικό που αλλάζει στρατόπεδα παίρνοντας μαζί του την προίκα που του δίνει τόσα χρόνια το νερό και όχι η προσωπικότητα του.

Ανώνυμος είπε...

O Παναγιώτης είναι ένα καλό παιδάκι καθαρό σαν το παπάκι νύχια και μαλλιά κομμένα και τα χέρια του πλυμένα,

Ανώνυμος είπε...

καλη δυναμη φιλε παναγιωτη.
ειμαι σιγουρος πως και δω θα τα καταφερεις.να εισαι γερος ,δυνατος και διμηουργικος.οι φιλοι σου μαζι σου ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη άσε τους πικρόχολους να λένε, με την κακία τους θα μείνουν όπως μόνοι είναι όλη τους την ζωή, όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... να είσαι γερός και είσαι σίγουρα άξιος να φέρεις σε πέρας το έργο σου, και ακόμι πιο σίγουρο είναι οτι και αυτό το καλοκαίρι θα είναι αρκετά πολιτιστικό χάρη σε εσένα, μπράβο σου προκαταβολικά!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως γελάς έτσι? κλείσε το στόμα ρε συ, έχεις αφίσει και την πίσω πορτα ανοιχτή και κάνει ρεύμα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι βέβαιος ότι ο Παναγίωτης θα προσφέρει πολλά και κυρίως θα δώσει νέα εικόνα στη διοίκηση. Ήρεμος, πολιτισμένος και ευγενής ο Παναγιώτης στο οχτάμηνο θα αφήσει τη σφραγίδα του. Καλή επιτυχία του εύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Τα όνειρα φίλοι μου κατά την θερινή περίοδο και ειδικά όταν κοιμόμαστε ξεσκέπαστοι και με ανοιχτά παράθυρα είναι επικίνδυνα