Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ


Το τελευταίο διάστημα παρατηρούν με ικανοποίηση οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης της Αλεξάνδρειας ότι η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου καταβάλλει προσπάθειες ώστε οι δρόμοι να καθαρίζονται επαρκώς και να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση.
Η μηχανική σκούπα του δήμου σε καθημερινή βάση πιάνει..
...δουλειά από νωρίς το πρωί και το αποτέλεσμα είναι μια πολύ καλή εικόνα. Βέβαια, για να συνεχίσει να υφίσταται αυτή η εικόνα θα πρέπει και οι παρόδιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων τόσο του κέντρου όσο και των άλλων δρόμων να φροντίζουν όσο μπορούν το χώρο έξω από τα καταστήματά τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρη,αν θελεις να σε διαβαζουμε σαν αξιοπιστο δημοσιογραφο και απο δω και περα,συνεχισε να εισαι "οσο γινεται αντικειμενικος" και ασε τα λιβανισματα κατα μερος, για να μη σε διαβαζουμε για πλακα στο εξης,οσα μας σερβιρεις.και τουτο το λεω για τρεις τουλαχιστον λογους:1.Το λιβανι κι αν δεν φαινεται,γινεται εντονα αντιληπτο απο την εντονη μυρωδια,και μερικες φορες δεν ειναι μονον ευοσμο,αλλα συχνα και πολυ δυσοσμο.2 Κατα το "Ελλαδα δεν ειναι μονον η Αθηνα" ετσι και "Αλεξανδρεια δεν ειναι μονον η Βετσοπουλουν και οι γυρω απο αυτην δρομοι".Επι τελους ας δουμε τα προβληματα χωρις χρωματιστα γυαλια και σκοπιμοτητες, για να παει η Ελλαδα μας επι τελους κανενα βηματακι μπροστα.και 3. εκτος που και σ αυτο ακομα το Κεντρο της Αλεξανδρειας η κατασταση δεν ειναι ικανοποιητικη,παρε σε παρακαλω το αμαξι σου και βγες λιγο πιο εξω στις γειτονιες της Αλεξανδρειας να δεις ποσο αποκαρδιωτικη ειναι η κατασταση,παθαινεις καταθλιψη για την καταντια αυτης της πολης,και οχι μονον στο θεμα της καθαριοτητας,αλλα και χιλιους δυο αλλους τομεις(ενδεικτικα,δρομους με χιλιαδες λακουβες τα αμαξια χορεβουν,χαρα σ αυτους με τα αμορτισερ,εγκαταλειμενα αμαξια,νταλικες επικινδυνα αραγμανες πανω σε στενους δρομους,οικοπεδα γεματα φιδια εγκαταλειμενα,δρομοι χωρις αριθμηση και πινακιδες πληροφορησης για την ονομασια της οδου και χιλια δυο αλλα)που θα ανεβαζαν την ποιτητα της ζωης των κατοικων ανεξοδα.Δυστυχως δεν υπαρχουν ανθρωποι με μερακι που να αγαπουν αυτην την πολη και το πιο μεγαλο δυστυχημα;δεν υπαρχει οχι φως στο τουνελ,αλλα ουτε αχτιδα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χάρη μας δουλεύεις? Πού νομίζεις ότι ζούμε εμείς? Είναι γνωστά τα κόλπα και είναι παλιάς κοπής, Θα γεμίσουν πάλι τα στενά καί οι δρόμοι με τα γνωστά φωσφορούχα γιλέκα αλλά δεν μασάει η κατσίκα ταραμά φέτος

Ανώνυμος είπε...

Χάρη σεμνάαααα

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι φοράτε παρωπίδες κακής ποιότητας . Κατ’ αρχήν ο Χάρης μια διαπίστωση έκανε. Ότι δηλαδή τον τελευταίο καιρό γίνεται μια προσπάθεια για βελτιστοποίηση της καθαριότητας του Δήμου. Αυτά είναι οφθαλμοφανέστατα και λυπάμαι που κάνετε πως δεν τα βλέπετε. Γιατί φίλοι μου άλλο είναι να κάνεις πολιτική και άλλο να περνιέσαι για έξυπνος. Εν προκειμένω θα μπορούσα να δεχθώ ότι υπήρχε πρόβλημα στην καθαριότητα. Αλλά το ότι γίνεται προσπάθεια τώρα να βελτιωθεί η κατάσταση αυτό φαίνεται και αυτό διαπίστωσε και ο Χάρης. Βγάλτε λοιπόν τις παρωπίδες και κάντε κριτική με σωστούς όρους. Άλλωστε επειδή αναγνωρίζω τη γραφή σας πια… δεν πιστεύω να τολμήσετε να συγκρίνετε την καθαριότητα της Αλεξάνδρειας με άλλους Δήμους της Ημαθίας. Η Αλεξάνδρεια άλλαξε μορφή και επίπεδο τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι τιμή μας να το καυχιόμαστε εμείς οι Αλεξανδρινοί . Στηρίξτε την πόλη μας , στηρίξτε το Δήμο μας (δεν μιλάω για τη διοίκηση) και αν έχετε διάθεση για προσφορά ιδού η Ρόδος ……..

Ανώνυμος είπε...

το ποιος φοραει παρωπιδες πραγματικα μπορει να το κρινει καθε Αλεξανδρινος,μεσα απο τα κειμενα που γραφει ο καθενας.Αυτο που θελω να τονισω μονον,οχι μονον για την Αλεξανδρεια,αλλά για ολη την Ελλαδα,ειναι οτι δεν προκειται να παμε ουτε βημα μπροστα,αν βλεπουμε με χρωματιστα γυαλια τα προβληματα που μας φρεναρουν για να ξεφυγουμε απο τη μιζερια και τα έλη στα οποια βουλιαξαμε,γιαυτο κι εγω απο σημερα θα υπογραφω τα σχολια με το "ο αγυάλιστος",δηλ τα προβληματα που θα σχολιαζω θα τα βλεπω χωρις χρωματιστα γυαλια,γιατι σας ορκιζομαι ,καθε λεξη που γραφω βγαινει μεσα απο την καρδια μου χωρις οποιαδηποτε σκοπιμοτητα,κοματικη η οποιαδηποτε αλλη,αλλά απο αγαπη και μονον για τον τοπο που ζω και αναπνεω, για ενα καλυτερο αυριο,εμενα και των επερχομενων.Οποιος εχει τη μυγα και μυγιαζεται,νομιζοντας οτι τον θιγουν,ας βοηθησει στην επιλυση των οποιων θιγομενων προβληματων και εγω θα τον συγχαρω μεσα απο την καρδια μου ειλικρινα.Αν παλι φοραει χρωματιστα γυαλια και δεν βλεπει τιποτα,ας επισκεφθει χωρις χρονοτριβη και μαλιστα επειγοντως οφθαλμιατρο,για να του διορθωσει το προβλημα.Εγω παντως σε καμια απολυτως περιπτωση δεν θα σχολιασω ποτε προσωπα "κοματικα",Δηλ με κοματικη σκοπιμοτητα,αλλά μονον και αποκλειστικα με "πολιτικη" σκοπιμοτητα,δηλ ως απλος πολιτης που θελω απο την μια μερια να επισημανω και να στηλιτευσω καποια κακως κειμενα, και απο την αλλη να συμβαλλω με τις πολυ μικρες μου δυναμεις στην επιλυση των οποιων προβληματων απασχολουν ολους σ αυτη την Πολη,για να μπορω με παρρησια να αποποιηθω τις ευθυνες που συχνα ακουμε οτι "ολοι φταιμε" για την καταντια οχι μονον της Αλεξανδρειας,αλλά και ολης της χωρας. Με πολλη αγαπη για ολους τους αντιρρησιες και μη.
"Ο Αγυάλιστος"