Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΊΣΕΙΣ ΤΩΝ “ΠΑΙΔΙΏΝ ΤΗΣ ΆΝΟΙΞΗΣ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS ΑΘΉΝΑ 2011


«Είμαι μέσα» βροντοφώναξαν επί τέσσερις ημέρες, οι αθλητές, οι προπονητές, οι εθελοντές, οι φίλαθλοι και όλοι οι φίλοι των Special Olympics που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στους 23ους Πανελλήνιους Αγώνες, οι οποίοι αποτέλεσαν και τις δοκιμαστικές διοργανώσεις (test events) για τους Παγκόσμιους Αγώνες «Αθήνα 2011».
«Είμαι μέσα» βροντοφώναξαν τα “Παιδιά της Άνοιξης” και το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας που συμμετείχαν στους αγώνες στέλνοντας μήνυμα δύναμης, πίστης, αισιοδοξίας και ελπίδας για τη δημιουργία μιας κοινωνίας δίχως αποκλεισμούς.

Η αποστολή επέστρεψε από τους αγώνες έχοντας αποσπάσει πολλά μετάλλια και διακρίσεις. Συγκεκριμένα απέσπασαν τις παρακάτω διακρίσεις.

Από τα “Παιδιά της Άνοιξης”

Δανόγλου Δημήτριος2η θέση στην ποδηλασία δρόμου 5km
Μηνούδης Χρήστος5η θέση στην ποδηλασία 500m
Τσώρος Νικόλαος4η θέση στην κολύμβηση 50m ελεύθερο
Υψηλάντης Νικόλαος3η θέση στην ποδηλασία δρόμου 5km

Από το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

Αθανασόπουλος Δημήτριος3η θέση στα 100m
Ασλανίδου Στεφανία4η θέση στα 100m
Γιοβανοπούλου Αντωνία3η θέση στο μπαλάκι soft ball γυναικών
Ταραλάς Σωτήριος1η θέση στα 25m βάδην


Τους παραπάνω αθλητές συνόδευαν και “υποστήριζαν” από τα “Παιδιά της Άνοιξης” η γυμνάστρια Κουπίδου Μαριάνα και η ψυχολόγος Κυριακίδου Ελένη και από το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας ο γυμναστής Τουλίκας Δημήτριος.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου , η Δ/νση και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας ευχαριστούν τις δύο αποστολές δίνοντας κουράγιο και φωτίζοντας το δύσκολο δρόμο τους κρατώντας τη Φλόγα της Ελπίδας αναμμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: