Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΔΩΡΕΑ Δ. ΜΟΥΡΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ


Τη Δήμαρχο Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο γιατρός και Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Μούρνος. Ό κ. Μούρνος εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας του να δωρίσει στο Δημοτικό Ιατρείο τον εξοπλισμό του οφθαλμολογικού ιατρείου της αειμνήστου συζύγου του, εν όψει του ετήσιου μνημοσύνου της. Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Μούρνο για...
...την ευγενική του χειρονομία και τον διαβεβαίωσε ότι ο εξοπλισμός που δωρήθηκε θα τοποθετηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Δημοτικού Ιατρείου που θα φέρει το όνομα της αειμνήστου συζύγου του Χαρούλας Τολούδη- Μούρνου.

Η μεταφορά και εγκατάσταση της σύγχρονης οφθαλμολογικής μονάδας θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς, σαν δημότης Βέροιας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μούρνο για την πολή σημαντική αυτή δωρεά. Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι τόσοι, ώστε να συνεχιστεί αυτή η "παράδοση" που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 2 χρόνια στη Βέροια, με μεγάλους και μικρούς δωρητές.
Δέν είναι τυχαίο νομίζω το γεγονός ότι επι δημαρχίας Χαρούλας, υπάρχουν τόσες πολλές δωρεές! Οι περισσότερες άλλα και οι μεγαλύτερες στην ιστορία του δήμου Βέροιας! Σίγουρα προσμετράται θετικά το ήθος της, άλλα και η ακεραιότητα της, που ωθούν τους δωρητές στο να της εμπιστευτούν τους κόπους τους. Δωρεά αδερφών Κούσιου, δωρεά κορνηλίας ΚΑραναστάση, δωρεά των νέων αρχιτεκτόνων της πόλης, δωρεά του γιατρού Δ. Μούρνου και...συνεχίζεται.
Μπράβο στους δωρητές, μπράβο και στην Χαρούλα που κατορθώνει και με την προσωπικότητα της και το ήθος που την διακρίνει έχει καταφέρει να "κερδίσει" τόσα πολλά για την πόλη της Βέροιας.