Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟ LEADER ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Εγκρίθηκε με απόφαση της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η πρόταση που κατέθεσε η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. στην προκήρυξη διαγωνισμού για την επιλογή τοπικών προγραμμάτων στα πλαίσια του Άξονα 4: «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 – 2013 (ΠΑΑ)», ύψους Δημόσιας Δαπάνης 6.150.000,00 ευρώ και αφορά – για πρώτη φορά – εφαρμογή της προσέγγισης LEADER στις πεδινές περιοχές του νομού.
Ακολούθησε αναμόρφωση του τοπικού προγράμματος στα πλαίσια της εγκεκριμένης Δημόσιας Δαπάνης και τεχνική σύσκεψη στελεχών της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. με στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΠΑΑ – Διαφοροποίηση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στην Αθήνα, για την οριστικοποίηση του τοπικού προγράμματος για το Ν. Ημαθίας.
Στην παρούσα φάση, οριστικοποιείται η αναμόρφωση – οριστικοποίηση του τοπικού προγράμματος, ώστε να προωθηθεί η διαδικασία υπογραφής της Σύμβασης υλοποίησής του μεταξύ της Ο.Τ.Δ. (Ομάδα Τοπικής Δράσης) ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, μετά και τον προσυμβατικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: