Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Όμορφες στιγμές χάρισαν σήμερα οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας σε όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή τους και βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου και είδαν τις εκδηλώσεις που ετοίμασαν σε συνεργασία με τους δασκάλους τους για την λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς.
Οι εκδηλώσεις άρχισαν με μια μικρή ομιλία του διευθυντή του σχολείου και ακολούθως ο σχολικός σύμβουλος κ. Κλιάπης αναφέρθηκε στην ένταξη του 4ου δημοτικού στο πιλοτικό πρόγραμμα του υπουργείου και το οποίο θα εφαρμοστεί από τη νέα χρονιά σε 800 σχολεία στη χώρα. Η..
..καινοτομία έγκειται στο γεγονός ότι όλοι οι μαθητές θα σχολάνε στις 2 το μεσημέρι και ότι στο ωρολόγιο πρόγραμμα προστίθενται ώρες για γυμναστική, θέατρο, χορό κλπ.
Συγκινητική ήταν η στιγμή του αποχαιρετισμού της υποδιευθύντριας κ. Γεωργίας Σισμανίδου που βγαίνει στη σύνταξη από τους μαθητές της τετάρτης δημοτικού.
Πρέπει να σημειωθεί ο σύλλογος Γονέων του σχολείου απένειμε στα "εκτάκια" που αποφοίτησαν αναμνηστικά δώρα και σε όλα τα παιδιά καπελάκια και αναψυκτικά όπως μπορείτε να διακρίνετε και στην φωτογραφία όπου ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγ. Ευαγγελόπουλος και το μέλος του ΔΣ Γιάννης Κυρόπουλος είναι επί τω έργω..

Δεν υπάρχουν σχόλια: