Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΠΙΕΡΙΑ- Παραιτήθηκε η Ν.Ε της ΔΗΜ.ΑΡ εξ αιτίας του Αμοιρίδη- Έχει πολλούς "πελάτες" και χρειάζονται

Δε λέω, είναι μεγάλο δέλεαρ η μεταγραφή του Αμοιρίδη στην Πιερία και ο πρόεδρος Φ. Κουβέλης δε θα μπορούσε να κλείσει τα μάτια του μπροστά στο εκλογικό συμφέρον. Ο Αμοιρίδης, έστω κι αν ήταν από τους φανατικούς μνημονιακούς, έστω κι αν ήταν στο σκληρό ΠΑΣΟΚ όλα τα χρόνια, έχει προσωπική πελατεία.
Μιλάμε για μεγάλη δύναμη ο Αμοιρίδης στην Πιερία και...
ειδικότερα στην Κατερίνη. Χρόνια δήμαρχος ο βουλευτής και απέκτησε πελατεία - ψηφοφόρους. Τι κι αν οι της ΔΗΜ.ΑΡ. σκίζουν τα ρούχα τους και γράφουν βαρύγδουπες αναλύσεις περι αυτοκριτικής, περί της αναγκαιότητας να αλλάξουμε και άλλες τέτοιες τρίχες. Να βγουν να και να πουν με ποιον άραγε τρόπο ο Αμοιρίδης στην Πιερία ή ο Παπαμανώλης στις Κυκλάδες έκαναν προσωπικό στρατό ψηφοφόρων. Με την αξιοσύνη τους ή με το γνωστό σύστημα της εξουσίας που διέθεταν στην αυτοδιοίκηση.
Κι αν δε το γνωρίζουν επειδή η Πιερία και η Σύρος πέφτει μακριά από την Αθήνα δεν έχουν παρά να μπουν στο διαδίκτυο και να διαβάσουν και να ψάξουν. Να διαβάσουν τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση-πιρουέτα της ΔΗΜ.ΑΡ. να υποδεχτεί τους Πασόκους βουλευτές στους κόλπους της. Και να ψάξουν για έναν έκαστον εξ αυτών. Να είναι σίγουροι ότι θα βρουν στοιχεία τέτοια που καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά που με ύφος και στόμφο λένε από τα τηλεοπτικά παράθυρα.

Η ένταξη του Γ. Αμοιρίδη, βουλευτή Πιερίας στη ΔΗΜ.ΑΡ. προκάλεσε την παραίτηση της Ν.Ε. Πιερίας της ΔΗΜ.ΑΡ. η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΗΜΑΡ ΠΙΕΡΙΑΣ

Τα μέλη της Ν.Ε σε συνεδρίαση που έγινε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, σήμερα Παρασκευή 23/3/2012 .

Αποφάσισε ομόφωνα, με αφορμή την ένταξη στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ των διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την Κ. Επιτροπή, να υποβάλει την παραίτηση της.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΔΗΜΑΡ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: