Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο "ΕΜΦΥΛΙΟΣ" ΣΤΗ ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ: ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ, ΛΕΕΙ Ο Σ. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ

Αναμενόμενη ήταν η αντίδραση και του προέδρου της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ Σάββα Ακριτίδη στην κριτική που δέχτηκε από τον βουλευτή του κόμματος Μ. Χαλκίδη.
Ο κ. Ακριτίδης έκανε δήλωση στη ΛΑΪΚΟΥΡΑ και στον Μ. Μελιόπουλο απαντώντας με ανάλογο ύφος στον βουλευτή "επικυρώνοντας" το κακό κλίμα που υπάρχει εσωκομματικά.
Επέστρεψε στον Μ. Χαλκίδη τον χαρακτηρισμό "ανεπαρκής" και αναρωτήθηκε "γιατί βρέθηκε εκτός της σκιώδους κυβέρνησης της ΝΔ".
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ είπε:«Οι δηλώσεις Χαλκίδη είναι προϊόν εμπάθειας προς το πρόσωπό μου. Είναι όμως και ένα δείγμα πανικού για το πολιτικό του μέλλον. Όσο για το ποιος είναι ανεπαρκής, ας κοιταχτεί στον καθρέπτη κι ας κάνει την αυτοκριτική του. Κι αν μπορέσει, θα καταλάβει πώς και γιατί βρέθηκε εκτός της σκιώδους κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά…»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε ρε παιδιά με τον Σαβούλη θα ασχολούμαστε τώρα? Εγώ πιστεύω ότι όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών ο Σαμαράς θα κάνη το ψηφοδέλτιο όπως πει ο Σάββας, και μετά θα ξυπνήσει !!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πρόεδρε , δεν μας ενδιαφέρει ο Χαλκίδης την παρούσα στιγμή. Πείτε μας εσείς τι κάνατε στα 2; χρόνια που είστε Πρόεδρος. Πόσες συγκεντρώσεις - ομιλίες κάνατε , πόσες ανακοινώσεις βγάλατε. 2 χρόνια ο κόσμος πεινάει κι εσείς δεν βγήκατε πουθενά να σας δούμε, να σας ακούσουμε. Καλή είναι η καρέκλα όμως.Να τη χαιρόσαστε και να σας χαιρόμαστε...