Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΚΚΕ: Πανικόβλητη η ηγεσία ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση στην πανικόβλητη -όπως τη χαρακτηρίζει- ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, τόσο η επίσκεψη όσο και οι...
 δηλώσεις του κ. Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Κ. Παπούλια, «δείχνουν ότι η ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι πανικόβλητη μπροστά στην άνοδο του ταξικού εργατικού - λαϊκού κινήματος και ταυτόχρονα επιχειρεί να καλλιεργήσει στο λαό το φόβ»ο.

«Εκείνοι που έκαναν σημείο αναφοράς τους το Δεκέμβρη του 2008 και την Κερατέα, μιλώντας για εξεγέρσεις, έρχονται τώρα να επαναλάβουν τα ίδια που νύχτα μέρα ακούγονται από τα μεγαλοαστικά κόμματα περί κοινωνικής συνοχής και δημοκρατικής ομαλότητας. Αποδεικνύουν έτσι ότι η πολιτική τους είναι ένα εκκρεμές στο πλαίσιο πάντα της διαχείρισης του συστήματος», υπογραμμίζει το ΚΚΕ, καυτηριάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκείνο που φοβούνται», υποστηρίζουν στον Περισσό, «είναι το συνειδητό κίνημα που έχει στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων» και κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδιώκει τις εκλογές «ως μέσο εκτόνωσης της λαϊκής αγανάκτησης, για να διαχειριστούν την καπιταλιστική κρίση και όχι ως ένα μέσο που μπορεί να επιφέρει ένα βαθύ ρήγμα στο αστικό πολιτικό σύστημα».

ΠΗΓΗ:ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

1 σχόλιο:

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Ανάξιο σχολιασμού το κείμενο του ΚΚΕ. Λυπάμαι για τον κατήφορο της ηγεσίας αυτού του ιστορικού κόμματος.