Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

VIDEO- Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ


Δείτε το βίντεο από τη σημερινή πορεία που έγινε στη Βέροια και που τελικά είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί η παρέλαση.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τα ΧΡΟΝΙΚΑ ο διευθυντής...
 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθ. Φλιτούρης είπε ότι δεν έδωσε καμιά διαταγή στους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν αλλά ότι επιχείρησε να τους πείσει να αποχωρήσουν για να κάνουν οι μαθητές παρέλαση. Αναγνώρισε ότι ήταν λάθος του που πήγε μόνος του στην συγκέντρωση ως μη όφειλε αλλά το αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει ένταση.
Αυτό όμως που εγώ αντιλαμβάνομαι είναι ότι τόσο ο Φλιτούρης όσο και οι άλλοι υψηλόβαθμοι της κρατικής μηχανής ανά την Ελλάδα πρέπει σήμερα να μην ένιωσαν και πολύ ευχάριστα. Ήρθαν αντιμέτωποι με την λαϊκή οργή και αντιλήφθηκαν, έστω και ετεροχρονισμένα, ότι έκαναν λάθος κίνηση.
Το ζήτημα βέβαια είναι ότι δεν έχουν αντιληφθεί πως όλη η πολιτική είναι λάθος και γι αυτό συνεχίζουν και την υπηρετούν.
Το βίντεο από το http://www.inveria.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απαράδεκτο βγήκαμε στην Βέροια να δούμε τα παιδιά μας να κάνουν παρέλαση, γράμματα δεν μαθαίνουν έτσι κ αλλιώς χρονια τώρα, κ είδαμε δήθεν αγανακτισμένους κ λέω δήθεν γιατί τους ξέρουμε χρόνια τώρα οτι δεν δουλεύουν κ τρέφονται απο το κομμα το αριστερο, να έχουν και τους αναρχικούς μαζί να διαδηλώνουν ενάντια σε τι ούτε αυτοί ξέραν. Κρίμα αυτοί που προσπαθούν να θυμίσουν ιδανικά, αξίες, θεσμούς τους υποβαθμίθουν με τις πράξεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Αφού έφυγαν οι ΄΄επίσημοι΄΄ γιατί οι ίδιοι δεν φωνάξαν από τα μεγάφωνα να γίνει η παρέλαση; Δεν θα σας περάσει κομμούνια του κερατά. Κι εμείς αγανακτισμένοι είμαστε , αλλά όχι κι έτσι.