Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Στρατός πληρώνει τις υπερωρίες σε υπαλλήλους βουλευτών και κόμματα

Πραγματικά, η προκλητικότητα της κυβερνητικής πολιτικής δεν έχει όρια.
Την ίδια ώρα που ταΐζουν τους φαντάρους ληγμένα κρέατα και κονσέρβες, που κόβουν τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια όσων υπηρετούν στην παραμεθόριο και στοιβάζουν τους συναδέλφους σε απαρχαιώμενα στρατόπεδα, που πετούν τα μωρά παιδιά των στρατιωτικών σε μολυσμένα κοντέινερ από το Κόσοβο, που πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις σε...
 μόνιμο-πολιτικό προσωπικό και στέλνουν τα άγρια χαράτσια, που δεν υπάρχει ανταλλακτικό ούτε για δείγμα και κινδυνεύει η υγεία και η ζωή όλων από την κακή συντήρηση οχημάτων-μέσων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Την ίδια στιγμή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας «ελαφρά την καρδία» αποφασίζουν να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ υπερωρίες σε υπαλλήλους οι οποίοι έχουν αποσπαστεί σε βουλευτές (σ.σ αν είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη τέτοιες αποσπάσεις) και σε αστικά κόμματα, που αποκαλύπτονται σε όρνια που τρώνε τις σάρκες του λαού μας!
Το έγγραφο που δημοσίευσε το onalert.gr προέρχεται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και όπως σημειώνεται είναι το πρώτο που έχει πέσει στα χέρια τους. Δεν είναι το μόνο.
Αλήθεια, «περισσεύουν χρήματα στη Πολεμική Αεροπορία» για να επιβαρύνεται τις “υπερωρίες” των υπαλλήλων στους Εθνοπατέρες; Εδώ λένε ότι δεν έχουν να αγοράσουν ούτε βίδα για ανταλλακτικό και πληρώνουν υπερωρίες στους αποσπασμένους υπαλλήλους σε βουλευτικά γραφεία; Και τι υπερωρίες κάνουν στους βουλευτές;
Αλήθεια, πόσοι τρόποι υπάρχουν ώστε τα αστικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ να βολεύουν τα δικά τους κομματικά παιδιά και την στιγμή της πιο βίαιης ταξικής-αντεργατικής επίθεσης να ξοδεύουν με αυτό τον αδίστακτο τρόπο τον ιδρώτα του εργαζόμενου λαού μας, που απολύουν μαζικά,μας περικόπτουν κάθε κοινωνική δαπάνη και μας φορτώνουν με νέους βάρβαρους φόρους!
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης, που ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να είναι ενήμερος και να κατεύθυνε αυτή την χυδαία απόφαση, που παράλληλα παρουσιάζεται θιασώτης της ανάγκης “δημοσιονομικής πειθαρχίας” και περικοπών, απαιτείται να δώσει εξηγήσεις!
Αυτές του οι πράξεις εξάλλου, σε συνδυασμό με το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής, προκαλούν τις άγριες λαϊκές διαμαρτυρίες των όποιων υπήρξε ο προνομιακός αποδέκτης στη Θεσσαλονίκη.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: