Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αγανακτισμένοι Πολίτες Βέροιας: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 27/10

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ
ΤΩΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Τα μέτρα εξαθλίωσης του λαού άρχισαν να φέρνουν σε απόγνωση μεγάλο μέρος των πολιτών, που δεν μπορεί πλέον να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Τις ημέρες αυτές σχεδιάζονται τα επόμενα οικονομικά μέτρα, που θα είναι ακόμη πιο βάρβαρα και αντιλαϊκά. Με αυτά τα μέτρα θα βρεθεί σε ....
αδυναμία κάλυψης των βασικών της αναγκών και η πρώην «μεσαία τάξη». Το «κούρεμα του Δημοσίου χρέους», με τον τρόπο που γίνεται (στήριξη των τραπεζών και όχι των ασφαλιστικών ταμείων), θα μετατρέψει τις συντάξεις σε φιλοδωρήματα και τους συνταξιούχους σε ζητιάνους.
Όμως η Τρόικα και οι ντόπιοι συνεργάτες τους δεν περιορίζονται στα μέτρα εξαθλίωσής μας, θέλουν να εξουσιάσουν και το μέλλον μας, μέσω του ελέγχου και της εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας. Γι αυτό αξιοποιούν το γεγονός ότι η πλειοψηφία του λαού τους ανέχεται ακόμα, περιοριζόμενη στο να τους κατακρίνει από τους καναπέδες του και ετοιμάζουν το τελειωτικό τους χτύπημα. Επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες του σχεδίου της ουσιαστικής ανάθεσης της διακυβέρνησης της χώρας στους Γερμανούς.
Σε αυτές τις συνθήκες μοιάζει φαρσοκωμωδία ο εορτασμός του «ΟΧΙ» στους Ιταλούς και στους Γερμανούς το 1940. Η μόνη ενέργεια που αρμόζει στις περιστάσεις, είναι το νέο «ΟΧΙ» του λαού στο σχέδιο του νεοφιλελευθερισμού, να μας μετατρέψει σε πειραματόζωό του.
Οι «Αγανακτισμένοι πολίτες Βέροιας» καλούν τους φορείς και τους κατοίκους της Βέροιας, σε ανοιχτή συνέλευση την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 8 το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου, για να οργανώσουμε την απάντησή μας στην νέα κατοχή.


Αγανακτισμένοι Πολίτες Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: