Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ- ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Β. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤ. ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Β. Θεοδώρου
Διάβασα ένα σχόλιο πριν από λίγο και θεωρώ ότι πρέπει να το δημοσιοποιήσω για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι συμφωνώ απόλυτα μ΄ αυτό. Ο Β. Θεοδώρου που το έγραψε στον τοίχο του με λίγα λόγια αποτυπώνει την ουσία της σημερινής αντίδρασης των πολιτών σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στη...
 Θεσσαλονίκη όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Διαβάστε το σχόλιο του κ. Θεοδώρου που έγινε με αφορμή τη δήλωση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Στ. Τζουμάκα:

Διαβαστε το σχολιο του Σ. Τζουμάκα για τις λαϊκες εκδηλωσεις οργης κατα της κυβερνησης των δοσιλογων:
"Είναι προφανές ότι δεν ήταν ούτε προοδευτικοί ούτε δημοκράτες όσοι επιτέθηκαν στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Πρόκειται για ακροδεξιούς , πατριδοκάπηλους , για νεοφασίστες καθώς και ορισμένους απο το λούμπεν μίγμα των δήθεν αγανακτισμένων.Ψυχραιμία! Η μεγάλη πλειοψηφία, ο προοδευτικός λαός είναι ο πράγοντας σταθερότητας του δημοκρατικού πολιτεύματος."

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Προφανως στη θεση των προοδευτικων σε αυτη τη διπολικη αντιληψη της πραγματικοτητα ο Τζουμάκας τοποθετει την κυβερνηση του ΓΑΠ και τους οπαδους της (ελαχιστοι κατα τα προσφατα γκαλοπ)...καθε αλλος που αντιδρα ειναι φασιστας...φυσικα ο λαος ειναι παραγοντας σταθεροτητας και πρεπει να το σεβαστειτε και εσεις που εχετε στρεβλωσει την εντολη του!!
Επειδη οι πασοκεμον ειναι ειδικοι στη διαστρεβλωση της πραγματικοητας θα συμπληρωσω τα εξης:
1) οι κομμουνιστες και σοσιαλιστες πηγαν εκει που πηγαν για την κοινωνικη αλλαγη και το σοσιαλισμο (οχι τη δημοκρατια που εσεις εννοειτε)
2) Οι συστημικοι θεσμοι υπηρετωνται απο προσωπα που επιλεγει το συστημα με γνωμονα το ποσο καλα το υπηρετουν. Ο προεδρος της δημοκρατιας ειναι ενα από αυτά. Οι δικαιολογημένες αντιδράσεις του κόσμου δείχνουν πόσο καλά έχει υπηρετήσει αυτούς που τον διόρισαν.
Ο Κ. Παπούλιας δε δέχτηκε τις αποδοκιμασίες για όσα έχει κάνει στη ζωή του αλλά για όσα έχει κάνει ως πρόεδρος της Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ και για το πόσο μικρός στάθηκε όταν η πατρίδα τον χρειαζόταν.
3) Η Αριστερά δε μισεί, είναι με το διεθνισμό αλλά επαναστατεί, επιταχύνει τις κοινωνικές αλλαγές, δίνει φωνή στους αδυνάτους και ενίοτε παίρνει τα όπλα- αυτές είναι οι διαφορές της από τους οσφυοκάμπτες οικονομισάριους που συναγελάζονται στο ΠΑΣΟΚ της τελευταίας 15ετίας, συγκροτώντας μια συμμορία που στοχεύει στον ατομικό πλουτισμό και την εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων, αντιθέτων με αυτά του λαού και της πατρίδας.

1 σχόλιο:

johndoctor είπε...

Τι νας πει ο ψευτο σοσιαλιστής που έχει κάνειε επιχειρήσεις στην Αμερική Στέφανος Τζουμάκας...ο τύπος αντί να έχει φύγει απο το μπα.τσοκ στηρίζει το πιο αντιδημοκρατικό κίνημα που τα τελευταία 2 χρόνια έχει ξεπουλήσει τους πάντες και τα πάντα...παίζουν τον ρόλο των δοσύλλογωνν της ναζιστής κατοχής...Όπως τότε το 3 ραιχ είχε καταλάβει την Ελλάδα έτσι και τώρα το 4 ραιχ μας έχει κάνει προτεκτοράτο...ο Έλληνας μπορεί απο μόνος του να φτιάξει ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ δεν θέλει ξένους επιτρόπους...
Αυτό που γίνεται ειναι και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ και ξέρετε κάτι τα κόκκαλα των παππούδων μας που πέθαναν στην Αλβανία, στα βούνα με τον ΕΔ.ΕΣ το ΕΑΜ τα κόκκαλα τρίζουν και θα κλαίνε μεσα στο τάφο τους γιατί κατάσταση την σημερινή...
Μπράβο σε όσους έδειξαν το πραγματικό νόημα του ΟΧΙ μέσα απο τις διαμαρτυρίες
Ζήτω η Ελλάδα ζήτω το ΟΧΙ