Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΜΟΥΝΤΖΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ- Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Θα μπορούσε να είναι σε οποιαδήποτε πόλη, σε οποιοδήποτε Γυμνάσιο ή Λύκειο. Θα μπορούσε να είναι ο γιος οποιουδήποτε από μας. Θα μπορούσε να είναι γιος φίλου μας ή γνωστού μας. Θα μπορούσε να ανήκει σε κάποια μαθητική νεολαία ή να μην ανήκει πουθενά που είναι και το πιο πιθανόν.
Θα μπορούσε να είναι ένας...
 αριστούχος μαθητής ή και όχι αλλά καμιά σημασία δεν έχει.
Σημασία έχει η κίνησή του. Μια κίνηση που την έχουμε κάνει όλοι μας. Όλοι όσοι βιώνουμε την βίαιη υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου μας, την ανεργία και την εξαθλίωση. Όλοι έχουμε σκεφτεί να ρίξουμε μούντζες στην πολιτική ηγεσία που ανεπαρκής, προδοτική, μιζαρισμένη, υστερόβουλη έχει φέρει τη χώρα μας ως εδώ.
Σημασία έχει ότι πολλοί εξ ημών μόλις είδαμε την φωτογραφία αυτή σκεφτήκαμε με πίκρα γιατί να μην είμαστε κι εμείς εκεί. Να ρίξουμε κι εμείς μούντζες στους πολιτικούς ανά τη χώρα που είχαν το θράσος να εμφανιστούν στις επετειακές εκδηλώσεις.
Μπράβο στον μαθητή για το ξέσπασμά του. Μπράβο για τη σημειολογική κίνηση που βγαίνει από την ενέργεια αυτή.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παλικάρι μου!!! Να σε χαίρονται οι γονείς σου!! Φαίνεσαι πώς το λέει η περδικούλα σου !! Κρίμα που δεν είσαι στην Πόλη μας να έκανες το ίδιο και στους δικούς μας δήθεν επισήμους, καμάρωναν σαν γύφτικα σκεπάρνια, ποιοι επίσημοι μωρέ? Ο Δημητριάδης με τον Γκιόνογλου?, ο Τασιόπουλος με τον Τζίλα? Ούστ!!!

Ανώνυμος είπε...

παρα μορφωμένο το παληκάρι μπράβο του ετσι οντως να το χαίρονται. αυτός αν χρειαστεί σιγουρα θα τιμήσει την πατρίδα σημαία κλπ

Ανώνυμος είπε...

Βασικά νομίζω πως πρώτη φορά είχε τόσους επίσημους η Αλεξάνδρεια.

Ούτε την εποχή των γαμπρών - δημοτικών συμβούλων δεν είχαμε τόσους πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

Στην Αλεξάνδρεια βέβαια και στο 2 Λύκειο τους μαθητές συνόδευε ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ γυμναστής , αφού τον είχε προσκαλέσει ο Σύλλογος Γονέων και αυτός ανταποκρίθηκε. Έλεος. Αν είναι δυνατόν. ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ να συνοδεύει μαθητές σε παρέλαση. Άντε και πληρώσου Κύριε Γυμναστή.Που δεν σεβάστηκες τίποτα. Αλλά και το κατάντημα του Σχολείου... Χωρίς λόγια που λένε....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ?????????