Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο Βενιζέλος μίλησε ειλικρινά: Θα συνεχίσω να σας "σώζω". Πήρα δύναμη από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Ναι, δήλωσε συγκινημένος ο Βενιζέλος γιατί πήγαν, λένε οι του ΠΑΣΟΚ, πάνω από 200 χιλιάδες μέλη και φίλοι για να τον ψηφίσουν ως νέο πρόεδρο του κόμματός τους. Όμως, το πιο ωραίο το άφησε για μετά. Ο πρόεδρος λοιπόν του κόμματος που εξαθλίωσε τον τόπο και το λαό είπε ότι οι Πασόκοι που πήγαν σήμερα στην κάλπη έχουν πλήρη γνώση της...
εθνικής προσπάθειας που έκανε το ΠΑΣΟΚ και επίσης, πρόσθεσε, γνωρίζουν ότι πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια ώστε να σωθεί η χώρα.
Ναι. Το είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος. Μέχρι τώρα σας σώσαμε για δυο τρεις φορές και σας καταστήσαμε φτωχούς, σας εξαθλιώσαμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να σας σώζουμε.
Είπε την αλήθεια ο νέος πρόεδρος στους μουτζαχεντίν του συστήματος ΠΑΣΟΚ. Στους διακόσιους υπαρκτούς ή πλασματικούς ως ένα βαθμό ψηφοφόρους του είπε αυτό που έχει αναλάβει ως έργο να υλοποιήσει με τη ΝΔ στη χώρα μας. Να μας εξαθλιώσουν όλους ώστε το κεφάλαιο να βρει μια κινεζοποιημένη χώρα και να έρθει να βγάλει υπερκέρδη.
Ο Βενιζέλος δεν κρύφτηκε. Μόνο που πιστεύει ότι μπορεί να δουλέψει όλο το λαό με τρίχες και παρόλες. Η απάντηση που πρέπει να πάρει αυτός και το κομματικό σύστημα που νέμεται το κράτος χρόνια τώρα είναι μια: Ξεκούμπισμα και ανατροπή των πάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: