Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η ΔΗΜ.ΑΡ. γίνεται κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τους ΠΑΣΟΚους- Η "μπέσα" του Κουβέλη


Κολυμβήθρα του Σιλωάμ η ΔΗΜΑΡ
Είναι μπεσαλήδες, δε λέω. Θυμάστε τι είχε πει πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος Φ. Κουβέλης μετά την μαζική προσχώρηση αυριανιστών Πασόκων και Σημητικών ακολούθως; Θυμάστε που είπε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα γίνει κολυμπήθρα του Σιλωάμ; Έ, αυτό ακριβώς γίνεται για...
τους Πασόκους που ενώ εμφανίστηκαν φανατικοί μνημονιακοί, με ένδοξο Σημιτικό ή προεδρικό παρελθόν, με θητεία στους μηχανισμούς και με πλήρη ευθύνη για το σημερινό χάλι αποφάσισαν να κάνουν την υπέρβασή τους (λέμε και αστεία εδώ) και να βαφτιστούν ως "υπεύθυνοι αριστεροί" για να παραμείνουν στο παιχνίδι.
Οι Πασόκοι καλά κάνουν. Τη δουλειά τους κάνουν. Το θέμα είναι η ΔΗΜΑΡ και η ηγεσία της που φαίνεται ότι αφενός δεν κρατιέται να καταστεί "κυβερνώσα" και αφετέρου δεν αντέχει καθόλου στις πιέσεις που άρχισε να δέχεται από το σύστημα εξουσίας, ντόπιο και ξένο.
Όλοι βλέπουμε ότι ήδη έχει αρχίσει η συντονισμένη πίεση στη ΔΗΜΑΡ να βγει και να πει ξεκάθαρα ότι θα αποτελέσει την επομένη των εκλογών μέρος του συστήματος, βασικοί πυλώνες του οποίου είναι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος Κουβέλης επιμένει να δίνει απαντήσεις που στόχο έχουν να μη διώξουν τους αριστερούς που παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι στο κόμμα και βέβαια να μην απογοητεύσουν τους επικυρίαρχους που είναι οι πάσης φύσεως καπιταλιστές και τα παπαγαλάκια τους στα μίντια.

Η φημολογούμενη προσχώρηση των έξι βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ( Γ. Αμοιρίδης, Γ. Μιχελογιαννάκης, Θ. Παραστατίδης, Η. Θεοδωρίδης, Γ. Παπαμανώλης, Β. Τόγιας)  που διαγράφηκαν προ ημερών είναι ενδεικτική του κλίματος και της κατάστασης όπως πλέον έχει δημιουργηθεί. Η ΔΗΜΑΡ έχει πλέον μεταβληθεί σε ένα κόμμα που προσφυώς το αποκαλούν "γενόσημο" του ΠΑΣΟΚ και καλό θα είναι να βγουν και να το πουν ευθέως ότι δεν έχουν καμιά σχέση με ό,τι αποκαλεί ο λαός "Αριστερά".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.