Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Θεαματική άνοδος της ναζιστικής Χρυσής Αυγής- Η Αριστερά συνεχίζει να κοιμάται

Η εταιρία Pulse έκανε δημοσκόπηση την οποία δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι η επανάληψη της εικόνας που όλοι βιώνουμε. Μια απόλυτη ρευστότητα και μια επικίνδυνη άνοδο της ναζιστικής ακροδεξιάς που απορροφά κόσμο γιατί η Αριστερά φαίνεται ότι δεν τον καλύπτει.
Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν θα γίνει, που δε θα...
γίνει, αυτοδύναμη κυβέρηση. Δε με ενδιαφέρει αν θα κυβερνήσουν μαζί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που θα κυβερνήσουν μαζί. Δε με απασχολεί το ποσοστό που θα πάει το ΚΚΕ αν είναι μεγαλύτερο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα είναι. Λίγο με καίει αν θα έχει πάνω από 3% η ΔΗΜΑΡ, που θα έχει.
Αυτό που σίγουρα με ανησυχεί είναι η στροφή που κάνουν οι συμπολίτες προς την ακροδεξιά, την φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι το ανησυχητικό και όσο περνάει ο καιρός τόσο το φαινόμενο αυτό θα διογκωθεί αν η Αριστερά δεν αποφασίσει να το θέσει πρώτο πρώτο στην καθημερινή της ατζέντα. Οι φασίστες πρέπει να μπουν στις φωλιές τους και αυτό θα συμβεί όταν η Αριστερά αποφασίσει να μετάσχει στα συλλαλητήρια, τις δράσεις κατά των φασιστών και πιέσει το σύστημα να βγει εκτός νόμου η ναζιστική δολοφονική οργάνωση των χρυσαύγουλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: