Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

νέο- ΒΕΡΟΙΑ: Περιμένουν εντολή από τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για αυτόφωρο οι 30- ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ- Οι αλληλέγγοι έξω από την Α.Δ

Αυτή τη στιγμή οι 30 συλληφθέντες στη Βέροια, τα μέλη του αυτόνομου στεκιού "ΜΠΑΡΟΥΤΙ", παραμένουν στην ΑΔ Ημαθίας και έξω από το κτήριο που περιφρουρείται από μεγάλη αστυνομική δύναμη η οποία δεν επιτρέπει σε κανέναν την πρόσβαση, βρίσκονται εκπρόσωποι των Αγανακτισμένων της Πλατείας, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΕΛΜΕ, της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ κλπ.
Δυο πολίτες που έχουν συγγενική σχέση με τους συλληφθέντες πήγαν μέσα στην ΑΔ Ημαθίας και ενημερώθηκαν από τον αστυνόμο ότι...
περιμένουν εντολές από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και όχι της Βέροιας, τι θα κάνουν σχετικά.
Δηλαδή περιμένουν τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης να αποφασίσει αν οι προληπτικές προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις και αυτόφωρη διαδικασία με κατηγορίες αντίσταση κατά της αρχής (η γνωστή κατηγορία που μπαίνει σε όλους) και για οπλοφορία!
Η οπλοφορία συνίσταται, κατά τους αστυνομικούς, στο ότι οι συλληφθέντες κρατούσαν πανό και σημαίες με πιο "χοντρά" κοντάρια που θα μπορούσαν να μεταβληθούν σε ρόπαλα!
Είναι προφανές ότι το σύστημα θέλει πολίτες διαδηλωτές άοπλους, ανυπεράσπιστους στα χημικά και τα ρόπαλα των ΜΑΤ, σκέτα αρνιά για σφαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: