Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Απαγγέλθηκαν κατηγορίες και τους πήγαν στα κρατητήρια τους 29. Αύριο στον εισαγγελέα. Η τρομοκρατία συνεχίζεται

Αποκλεισμένη ήταν η ΑΔ Ημαθίας για να μη πλησιάσει κανείς αλληλέγγυος
Όλοκληρώθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία και οι προσαγωγές μετατράπηκαν και επίσημα σε συλλήψεις των 29 πολιτών μελών του αυτόνομου κοινωνικού στεκιού Βέροιας "ΜΠΑΡΟΥΤΙ". Αυτή την ώρα οι συλληφθέντες βρίσκονται στα κρατητήρια της ΑΔ Ημαθίας που είναι απορίας άξιον πως τους χώρεσαν αφού σ΄ αυτά "κατοικοεδρεύουν" και πολλοί ποινικοί που περιμένουν να φυλακιστούν αλλά έχουν ξεχαστεί εκεί γιατί δεν υπάρχουν κενές θέσεις στις φυλακές.

Οι 29 συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον...
 εισαγγελέα για να αποφασίσει για το αν θα περάσουν από την αυτόφωρη δίκη ή θα ορίσει τακτική δικάσιμο. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι αντίσταση κατά της αρχής και σωματική βία κατά της αρχής.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι στα πλαίσια της τρομοκράτησης του λαού η εισαγγελία και αστυνομία πήγαν με ένα συλληφθέντα στο Στέκι και έκαναν έρευνα μήπως και βρουν ευρήματα που θα επιβαρύνουν τη θέση των συλληφθέντων. Όμως, για κακή τύχη των διωκτικών αρχών δε βρήκαν τίποτα και επέστρεψαν άπρακτοι.

Αύριο οι 29 συλληφθέντες θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει η αστυνομία να επιστρατεύσει ένα λεωφορείο και αρκετούς αστυνομικούς για συνοδεία στήνοντας μια ολόκληρη επιχείρηση που είναι άνευ ουσίας αλλά όμως θέλει να στείλει ένα μήνυμα προς όλους: Καθίστε στ΄ αβγά σας γιατί θα περάστε κι εσείς τα ίδια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η έρευνα άρχισε πριν φέρουν τον συλληφθέντα και η πόρτα άνοιξε με κλοτσιά.