Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σ. KOYΓΚΑΣ: Ο ΚΟΚΟΡΑΣ (Χαλκίδης) ΕΙΝΑΙ ΜΑΔΗΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ

"Αν επιβληθεί ο Χαλκίδης ως μοναδικός υποψήφιος Βουλευτής της περιοχής Αλεξάνδρειας τότε να είστε σίγουροι ότι πάρα πολλοί Νεοδημοκράτες δεν θα ψηφίσουν το κόμμα γιατί νιώθουν ότι τους επιβάλλεται ο Χαλκίδης και δεν έχουν διέξοδο", είπε ο Σάκης... Κούγκας στο ράδιο Αλεξάνδρεια στους Ρ. Καραλιόπουλος και Τ. Καμπάνη πριν από λίγο.
Ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας και γνωστό κομματικό στέλεχος της ΝΔ με μεγάλη εμπειρία στις πάσης φύσεως εκλογές επιμένει ότι ο Βουλευτής Μ. Χαλκίδης δεν θα πρέπει να είναι ο μοναδικός υποψήφιος της ΝΔ στην περιοχή του νέου δήμου Αλεξάνδρειας και ότι μόνο αν στηθεί το ψηφοδέλτιο στα μέτρα του έχει ελπίδες να εκλεγεί εκ νέου.
Ο Σ. Κούγκας είχε δηλώσει προ μηνών στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι η εκλογική του δύναμη δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους πέντε χιλιάδες σταυρούς και τότε θεωρήθηκε ως μια προκλητική δήλωση η οποία όμως σήμερα επαναλαμβάνεται.
Αυτό δείχνει ότι ο αντιδήμαρχος δείχνει να πιστεύει και να εννοεί απόλυτα ότι η παντοδυναμία Χαλκίδη έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και μάλιστα αναφέρθηκε στην περιοχή της Μελίκης λέγοντας ότι "ο πλέον καταπιεσμένος λαός στο νομό ήταν αυτός της Μελίκης και αντέδρασε στις δημοτικές εκλογές που τον αγνόησε τον Χαλκίδη. Τώρα, στις βουλευτικές θα σημειωθεί ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση γιατί πλέον κατάλαβε ότι ο κόκορας είναι μαδημένος".
Η αναφορά του Σ. Κούγκα στον Μ. Χαλκίδη με αυτές τις εκφράσεις δείχνει ότι η απόσταση που χωρίζει τα μέρη της ΝΔ είναι τεράστια και αγεφύρωτη. Και πως να ήταν διαφορετικά όταν ο βουλευτής τα έπαιξε όλα για όλα στις δημοτικές εκλογές και κυνήγησε κυριολεκτικά τον Φ. Δημητριάδη και τους συνεργάτες του όντας υποψήφιοι με το χρίσμα του κόμματος της ΝΔ.


Σε νεώτερες αναρτήσεις θα έχουμε το βίντεο της συνέντευξης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΟΥΓΚΑ, Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ...