Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ: Θα μπλοκάρουμε την καρεκλομαχία (εκλογή νέου προέδρου)

Συνεχίζοντας της δημόσιες παρεμβάσεις μας ως εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ θα θέλαμε να πούμε τα εξής:
Ίσως είμασταν άδικοι με τους εαυτούς μας στα πρώτα κείμενα, γιατί δεν γνωρίζαμε ότι σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση της... ΓΣΕΕ η Ιπποκράτους ήταν άδεια!!!
Τα mail των συναδέλφων εδώ και μέρες είναι πολλά, και με βάση τα όσα μας γράφουν οι εξελίξεις στην Ιπποκράτους αλλά και σε όλη την Ελλάδα θα είναι καταιγιστικές.
Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική συνέλευση με την συμμετοχή 60 περίπου εργαζομένων, και αποφασίστηκε να ζητηθεί ΑΜΕΣΑ συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή αλλά και την ηγεσία του κόμματος ώστε να ενημερωθούμε για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τις αμοιβές των εργαζομένων. Από το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης οι εργαζόμενοι θα καθορίσουν την στάση τους με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!!!
Σας λέγαμε από καιρό.. ότι δεν θα διστάσουμε να μπλοκάρουμε κάθε διαδικασία της (ανούσιας για εμάς αλλά και για την Ελληνική Κοινωνία) καρεκλομαχίας!!!
...Τώρα ξέρετε ότι το εννοούμε!!!
...Μπαίνει Φεβρουάριος.. και έχουμε να πληρωθούμε απο τον Οκτώβριο... μην εκ λαμβάνετε την ευγένεια μας ...ως αδυναμία.. κύριοι και κυρίες του κόμματος...
Συμμετέχουμε σε κάθε μαζική κινητοποίηση με τα εργατικά κέντρα της περιοχής μας και την ΓΣΕΕ!!!
Προχωράμε και σε κινητοποιήσεις που αφορούν τον χώρο μας..
σημ. Οι εργαζόμενοι το μεσημέρι απέρριψαν πρόταση να συστηθεί επιτροπή εκπροσώπησης... και έτσι όλες οι κινήσεις και οι αποφάσεις θα ληφθούν μέσα από την γενική συνέλευση ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!

http://ergazomenoipasok.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: