Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Κατω τα χέρια απ τα σκουπίδα μας ή πώς ένας ρατσιστής μπορεί να πιάσει πάτο…

Η Πιπιλή έκανε ερώτηση στη Βουλή γιατί αφήνουν τους “ασιατικής καταγωγής” να κλέβουν τα σκουπίδια…
Στην «καινούργια μάστιγα» που καταπατά κάθε νόμο, αλλά και την κοινή λογική αναφέρεται με ερώτησή της προς τους υπουργούς κ.κ. Βενιζέλο, Παπουτσή και Γιαννίτση, η βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή.
Αναφέρεται στο φαινόμενο να...κυκλοφορούν «πάνω στα πεζοδρόμια, μέσα στις λεωφόρους ταχείας και πυκνής κυκλοφορίας, ανάμεσα από πεζούς, αλλά και κινούμενα αυτοκίνητα, διάφοροι αλλοδαποί ασιατικής καταγωγής με σιδερένια καροτσάκια, τύπου σούπερ μάρκετ, στα οποία μεταφέρουν ασύδοτοι επικίνδυνα, για τη σωματική ακεραιότητα και των ιδίων, αλλά και για όλους μας, φορτία».

Πρόκειται, όπως αναφέρει, για μία μορφή κλοπής και παραεμπορίου, διότι τα άτομα αυτά καθοδηγούμενα από μαφίες παράνομης ανακύκλωσης χαλκού και σιδήρου, τα οποία τα έχω κατ’ επανάληψη παρακολουθήσει από δημοσιογραφική και φωτογραφική περιέργεια, κινούνται πάντα με κατεύθυνση προς την Ομόνοια.

Η κ. Πιπιλή σημειώνει πως οι αλλοδαποί αυτοί κλέβουν από τους μπλε κάδους των Δήμων ό,τι ο ευαίσθητος οικολογικά πολίτης τοποθετεί π.χ αλουμίνια, μπουκάλια κτλ και περνάνε φορτωμένοι, με την παράνομη και επικίνδυνη πραμάτεια τους, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, από το Υπουργείο Οικονομικών και κυρίως μπροστά από την Τροχαία, την Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία. Και δεν τους ελέγχει κανείς.

Η βουλευτής ζητά να πληροφορηθεί:

1) Tι περιμένουμε για να σώσουμε αυτή τη ρημάδα την πόλη και το κέντρο της; Nα προκληθεί, που θα προκληθεί σίγουρα, ατύχημα π.χ. στη Βασιλίσσης Σοφίας και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να μας κράξει το σύμπαν;

2) Ούτε αυτού του είδους το παραεμπόριο και αυτού του είδους την κλοπή δεν μπορούμε πλέον να αποτρέψουμε;

Μαζί με την ερώτηση, η κ. Πιπιλή στέλνει και φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια στην περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου και του Μεγάρου Μαξίμου.

Πηγη:http://www.elzoni.gr/html/ent/079/ent.18079.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: