Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Καραμπέρης: "Θα εξαφανιστεί η Βουλή αν μιλήσω"

Πολιτικές διασυνδέσεις, συναντήσεις με δικαστές αλλά και αξιωματούχους της ΕΛΑΣ, όλα καταγραμμένα σε βίντεο, αφήνει να εννοηθεί πως έχει στην κατοχή του ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη, Μ. Καραμπέρης.
Αφήνει επίσης να εννοηθεί πως είχε και οικονομικές συναλλαγές... μαζί τους, όπως και με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους κρατικούς παράγοντες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Βήμα της Κυριακής, το βίντεο αυτό προσδίδει νέα διάσταση στη δράση της "μαφίας της Θεσσαλονίκης" καθώς αποκαλύπτει αυτές τις εντυπωσιακές πολιτικές διασυνδέσεις του 58χρονου επιχειρηματία και των μελών του κυκλώματος της τοκογλυφίας.

"Αν βγάλω αυτά τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή", φέρεται να εκμυστηρεύθηκε ο ίδιος ο Καραμπέρης σε στενό συνεργάτη του.
Σύμφωνα μάλιστα με την πηγή που αποκάλυψε την εν λόγω στιχομυθία, ο φερόμενος ως "αρχιτοκογλύφος" της Θεσσαλονίκης διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία τόσο για χρηματισμό πολιτικών προσώπων από τη Βόρεια Ελλάδα όσο και για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.

Στέλιος Μπαμιατζής
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: