Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Φραστική επίθεση Μητρόπουλου στον Τασιόπουλο: Είσαι γραφικός. - Κι εσύ είσαι

Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας που βρίσκεται σε εξέλιξη και κατά τη συζήτηση που γινόταν για το νερό της Καβάσιλας προκλήθηκε ένταση στην οποία πρωταγωνίστησε ο Τασιόπουλος που ζητούσε από το προεδρείο να του δοθεί καθ υπέρβαση του... χρόνου ο λόγος για να κάνει ερωτήσεις και του Βαγγ. Μητρόπουλου, συμβούλου της πλειοψηφίας που εξαπέλυσε χαρακτηρισμούς εναντίον του.
Μεταξύ των συμβούλων ανταλλάχτηκαν χαρακτηρισμοί που βέβαια δε συνάδουν με το θεσμό και καταδεικνύουν ότι αν προκαλείτε πόλωση τότε το επίπεδο πέφτει.
Ο Βαγγ. Μητρόπουλος απευθυνόμενος στον Τ. Τασιόπουλο του λέει ότι "έχεις καταντήσει γραφικός" και βέβαια αμέσως παίρνει την απάντηση "εσύ είσαι γραφικός". Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας έχει σηκωθεί όρθιος και συνεχίζει να "στολίζει" τον Τ. Τασιόπουλο που συνεχίζει να απαντά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την "επίθεση" που δέχεται ο σύμβουλος της μειοψηφίας δεν παρατηρείται καμιά ένδειξη συμπαράστασης από κάποιον συνάδελφό του της παράταξης Γκιόνογλου. Προφανώς οι συνάδελφοι του Τασιόπουλου τον θεωρούν ικανότατο να ανταπεξέρχεται σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: