Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

νεο- ΒΕΡΟΙΑ: Αδιαχώρητο στα κελιά, περιμένουν εντολές από Αθήνα. Μάζεψαν χρήματα οι αλληλέγγυοι για φαγητό στους 29

Τεράστιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η ΑΔ Ημαθίας με τους 29 συλληφθέντες, μέλη του αυτόνομου στεκιού της Βέροιας "ΜΠΑΡΟΥΤΙ". Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει αδυναμία να τους βάλουν στα κελιά που υπάρχουν στο υπόγειο και κρατούνται από την ώρα της σύλληψής τους στον πρώτο όροφο του κτηρίου, εκεί που στεγάζεται η Ασφάλεια και η διοίκηση της ΑΔ.
Να σημειωθεί ότι τους...
συλληφθέντες επισκέφθηκαν οι δικηγόροι τους και οι οποίοι συνομίλησαν τόσο μαζί τους όσο και με τον αστυνομικό διευθυντή που περιμένει εντολές από την Εισαγγελία.
Ωστόσο, αυτό που είναι πλέον κοινός τόπος είναι ότι όλοι περιμένουν "γραμμή" από την Αθήνα για να ενεργήσουν. Η απόφαση φαίνεται ότι θα είναι πολιτική και θα έχει να κάνει με το αν θέλει το κράτος, η Κυβέρνηση του δοτού Παπαδήμου, να δείξει "πυγμή" ενάντια στο λαό διατάσσοντας κράτηση και αυτόφωρο αύριο ή θα τους αφήσουν σε όλη τη χώρα ελεύθερους με απαγγελία βέβαια κατηγοριών και ορισμό τακτικής δικασίμου.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι οι 29 συλληφθέντες είναι νηστικοί και οι αλληλέγγυοι συγκέντρωσαν χρήματα για να αγοράσουν φαγητό αφού κανείς δεν σκέφτηκε ότι πρέπει να φάνε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

νηστικοί είναι και οι Αστυνομικοί καθώς αν είδε η σύζυγος είναι τα ίδια άτομα απο το πρωί