Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝ.ΚΛΩ: ΑΛΗΤΕΙΑ- ΔΟΛΟΣ- ΕΓΚΛΗΜΑ

Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζομένων- ομήρων της ΕΝ.ΚΛΩ και θα διαπιστώστε τον ορισμό του εμπαιγμού και του δουλέματος. Το σκληρό πρόσωπο του κράτους και του κέρδους στο μεγαλείο του. Πουλάνε την περιουσία της εταιρίας αδιαφορώντας για τους εργαζόμενους.
Η ανακοίνωση:
Η φαρσοκωμωδία που έγινε θέατρο σκιών καταλήγει να γίνει έγκλημα εκ προμελέτης με θύματα αγνούς και τίμιους φορολογούμενους έλληνες πολίτες και θύτες αδίστακτους χρυσοπληρωμένους Τραπεζίτες με συνεργούς ασυνείδητους συνεργάτες της Α.Ε. ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ.
Σαν εργαζόμενοι της εταιρείας μας έχουμε...συχνά τονίσει ότι δεν φταίνε τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αλλά κάποιοι τραπεζίτες που στο βωμό του προσωπικού κέρδους εκθέτουν συστηματικά και προϊσταμένους λειτουργώντας συνεταιρικά με συνεργάτες της εταιρείας μας.
Το θέμα μας είναι στο πανελλήνιο γνωστό και όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα επικυρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο, που υπόγραψαν όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές, μεταξύ των οποίων και οι τράπεζες, με ναυαρχίδα του σχεδίου το ποιο σύγχρονο εργοστάσιο νηματοποίησης στην Ευρώπη, την ΜΑΡΩΝΕΙΑ στην Κομοτηνή.
Τον μηχανολογικό εξοπλισμό αυτού του εργοστασίου βγάζει σε πλειστηριασμό εκλεκτός πρώην συνεργάτης για ελάχιστες εκατοντάδες ευρώ , ενώ τα αφεντικά μας, οι τράπεζες τον έχουν ασφαλισμένο πάνω από 15.000.000 €. Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος τι πρέπει να σκεφτεί όταν έρχεται αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις?
Αλητεία, δόλος, έγκλημα εκ προμελέτης είναι το λιγότερο.
Εμείς απλήρωτοι για 26 μήνες και αυτοί κάνουν πάρτι στις πλάτες μας. Ξέχασαν ότι εμείς μετά το δημόσιο είμαστε οι μεγαλύτεροι πιστωτές στην εταιρεία τους.
Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα και έντιμα στο όνομα των οικογενειών μας, εάν πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους πλειστηριασμοί που καταστρέφουν την περιουσία μας και οδηγούν σε πτώχευση την εταιρεία και κατά συνέπεια μας στέλνουν στην ανεργία όλοι οι εμπλεκόμενοι, εκτός του ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν τις νομικές παρεμβάσεις των δικηγόρων μας, θα είναι και συνυπεύθυνοι για όποια επεισόδια δημιουργηθούν, ενώ οι εκλεκτοί πρώην συνεργάτες θα περάσουν ιδιαίτερα καλά από πεινασμένες, εξαπατημένες και βιασμένες ψυχικά οικογένειες και παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: