Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Διαβάζω ότι η Αστυνομία συνέλαβε τον διοικητή του ΚΑΤ γιατί είχε εγκαταστήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του Νοσοκομείο του. Είχε προηγηθεί μήνυση που υπέβαλε Περιβαλλοντικός Σύλλογος της περιοχής.
Το γεγονός ότι στην περιοχή της Ημαθίας έχουν...τοποθετηθεί πλείστες όσες κεραίες κινητής τηλεφωνίας είτε δίπλα φροντιστήρια, είτε σε κοντινή απόσταση από χώρους που συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι (σούπερ μάρκετ, πλατείες κλπ) δε φαίνεται να συγκινεί κανέναν. Όλοι έχουμε αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα που έχει επιβληθεί με τη δύναμη του χρήματος και περιμένουμε να δούμε τις συνέπειες, όταν αυτές προκύψουν.
Εδώ, δε ξέρω αν έχουν υποβληθεί μηνύσεις ούτε και αν η αστυνομία αντέδρασε με αυτόφωρες συλλήψεις. Ξέρω όμως ότι στην πόλη της Αλεξάνδρειας λειτουργούν εντός του αστικού ιστού τρεις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οι δυο σε ταράτσες σπιτιών και η μια στο κτήριο του ΟΤΕ.
Εκ μέρους του δήμου και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα υπάρξει αντίδραση; Θα ζητηθεί από τις εταιρίες να απομακρύνουν τις κεραίες; Θα τεθεί ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο να συζητηθεί;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ?