Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ". ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΕΤΥΧΕ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!

Άρχισαν να τον εγκαταλείπουν οι δικοί του άνθρωποι. Αυτοί που μπήκαν στο ΠΑΣΟΚ γιατί τους κάλεσε ο ίδιος και τον στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις. Ο λόγος για τον Μ. Ανδρουλάκη, εμβληματική φυσιογνωμία της Αριστεράς, της γενιάς του Πολυτεχνείου, του εννιαίου ΣΥΝ.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά κάνει δημόσια κριτική στο "σύστημα Παπανδρέου" και δηλώνει ευθαρσώς ότι το μνημόνιο απέτυχε.
Μιλώντας στον «Βήμα 99,5», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ήταν αποκαλυπτικός. «Το επίσημο σενάριο, που...είναι σήμερα και η "επέτειος" του μνημονίου, έχει πολύ μικρές πιθανότητες επιτυχίας και το λέγαμε εξαρχής όλοι» τόνισε και προσέθεσε:
«Ενός αρχικού λάθους, δηλαδή, μια αρχική προσέγγιση της διακυβέρνησης αμέριμνη με φρου φρου κι αρώματα, πράσινα ποδήλατα και πράσινες κυριακάτικες εκδρομές, αυτό έχει αφήσει ίχνη».

«Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι η κυβέρνηση. Κάτι πρέπει να κάνει. Εχει κάνει ανασχηματισμό, απέτυχε. Ηταν για τα πανηγύρια».

«Τα προβλήματα τα δημιουργούν οι άνθρωποι του Παπανδρέου στην κυβέρνηση. Δεν είδα εγώ να τα δημιουργούν ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Λοβέρδος ούτε άλλος κανείς».

«Και να κάνεις εκλογές, ποιος θα βγει; Ή αυτά που διαβάζω ότι θα φτιάξουμε την ''κυβέρνηση των αρίστων''; Παναγία μου, αυτά μακριά από εμάς»!

«Δεν λύνει όμως η αναδιάρθρωση το θέμα. Και θα κόψεις κράτος 20% - και όταν λέω κράτος εννοώ να κόψεις κράτος, όχι αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνει η κυβέρνηση».

«Η ανάπτυξη θριαμβεύει μόνο στα φόρουμ και τις συνεντεύξεις ορισμένων υπουργών και την έκαναν και ''πράσινη'', θεός και ψυχή μας»!

Ο Μ. Ανδρουλάκης επισήμανε πως ο χώρος του ΠΑΣΟΚ «έχει φτάσει σε ένα οριακό σημείο, που χρειάζεται μια ριζική αναμόρφωση».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ΄΄εμβληματικές΄΄φυσιωγνωμίες της αριστεράς ,κατάντησαν να κυκλοφορούν και να στηρίζουν δεξιόφερτες κυβερνήσεις , μόνο και μόνο για να είναι Βουλευτές , Υπουργοί κλπ. Κατήντησαν γυρολόγοι ξεχνώντας την ιδεολογία τους , τα πιστεύω τους. Τελικά αποδεικνύεται ότι ίδια είναι τα μυαλά των ανθρώπων για την κατάκτηση της δόξας και του χρήματος, είτε αυτά είναι δεξιά ,είτε αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγιο Ανδρουλάκη, προσπαθείς να σώσεις το τομάρι σου τώρα που είναι πασιφανές ότι το πολιτικό σύστημα καταρρέει. Να είσαι Ανδρουλάκη "περήφανος" για τη συμμετοχή σου στη μνημονιακή κυβέρνηση του ΓΑΠ που εκχώρησε τη χώρα και τον πλούτο της στους τροϊκανούς.