Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ούτε ν΄ ακούσουν ότι θα σταματήσει το θεοκρατικό καθεστώς να διδάσκονται τα θρησκευτικά στο σχολείο θέλει η Εκκλησία και τα διάφορα κέντρα της που συνεδριάζουν αυτές τις μέρες και προσπαθούν να πιέσουν το Υπουργείο ώστε να πάρει πίσω την πρότασή του.
Το Διορθόδοξο Κέντρο της ελληνικής Εκκλησίας που συνεδριάζει αυτές τις μέρες στη Μονή Πεντέλης απαιτεί...όχι μόνο να μην καταργηθούν τα Θρησκευτικά αλλά να διδάσκονται υποχρεωτικά και επί δίωρο και σε όλους.
Η φασιστική λογική στους παπάδες είναι επικίνδυνη και ως εκ τούτου θα πρέπει να τους κοπεί ο βήχας. Δε χρειάζεται να αναλύσουμε σήμερα, στους καιρούς μας τα αυτονόητα. Είμαστε το μοναδικό κράτος στην Ευρώπη που η εκκλησία και το κράτος είναι συνυφασμένα και οι παπάδες κρατικοί υπάλληλοι. Καιρός είναι να γίνει πλήρης διαχωρισμός και να ησυχάσουμε άπαντες...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να μεταναστεύσετε σε άλλη χώρα του γούστου σας, για να τελειώνουμε και με σας.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα παιδιά να αποφασίσουν μόνα τους για το πνευματικό-θρησκευτικό τους προσανατολισμό. Διδάσκοντας τους μόνο μια θρησκεία τους φοράμε παρωπίδες και στενεύουμε τους ορίζοντες τους.
(Για όσους αναρωτιούνται είμαι Χ.Ο)..