Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Σήμερα το βράδυ είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Αλεξάνδρειας όπου και θα αποφασιστεί αν θα μετεξελιχτεί σε δημοτική παράταξη και θα επιλέξει και επικεφαλή που θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος, ο τέταρτος στον δήμο Αλεξάνδρειας.
Μετά από μια εβδομάδα από την πρώτη συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας είναι φανερό, διακριτό θα έλεγα, ότι ένα τμήμα πολιτών που έχει προέλευση από το ΠΑΣΟΚ προσμένει την μετεξέλιξη αυτή ώστε να βρει έκφραση..
στην κάλπη της, την 7η Νοεμβρίου.
Συνάντησα αρκετούς πολίτες που στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν τον Δ. Παράσχο να “πιέζουν” έντονα ώστε να ληφθεί απόφαση σήμερα το βράδυ για την συγκρότηση του ψηφοδέλτιου.
Ενδιαφερόμενος να ηγηθεί του ψηφοδελτίου είναι ο Θαν. Τσιάπλας και μάλιστα το είπε ξεκάθαρα στην πρώτη συγκέντρωση και ως σήμερα δεν έχει εμφανιστεί άλλος ενδιαφερόμενος.
Το ΠΑΣΟΚ είναι γνωστό ότι ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει δώσει το χρίσμα ή στήριξη στον Μπ. Γκιόνογλου για διαφόρους λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν.
Δεδομένου λοιπόν της συγκεκριμένης κατάστασης, ότι δηλαδή το ΠΑΣΟΚ δεν έχει εκφράσει την στήριξή του στον νυν δήμαρχο Αλεξάνδρειας, αναπτύσσεται ένας προβληματισμός ότι πρεπει να γίνει κρούση ή καλύτερα επίσημα πρόσκληση συνεργασίας στην ΤΟ Αλεξάνδρειας του ΠΑΣΟΚ ώστε από κοινού να συγκροτήσουν ένα ψηφοδέλτιο.
Είναι φανερό ότι αυτή η ιδέα μπορεί να δεχτεί κριτική από πολλές πλευρές και να μην ευοδώθει αλλά οι άνθρωποι που την σκέφτηκαν επιμένουν ότι πρέπει να αναπτυχθεί ένα πολιτικό σκεπτικό, μια πολιτική πλατφόρμα με αυτοδιοικητικά κριτήρια και να κληθεί η κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ να πάρει θέση εμπράκτως δεδομένου ότι μεγάλο τμήμα των συμμετεχόντων προέρχονται ή είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Το τι θα γίνει είναι φανερό ότι θα το αποφασίσει η σημερινή συνέλευση της Πρωτοβουλίας που θα γίνει το βράδυ και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές Χάρη αυτές είναι βαθιά πολιτικές, ειδικά μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί από την άθλια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και πρέπι να πάρουην δημοψηφικό χαρακτήρα, για αυτό άσε τα κουβελίστικα για αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και συνεργασίες με τους υποστηρικτές της πολιτικής του μνημονίου.

Ανώνυμος είπε...

Και που νομίζει ότι θα παει η κίνηση; Θα πάρει βαριά εφτά τα εκατό και θα πάει άκλαφτη. Σωστο είναι αυτό που λες η συνεργασια επίσημα με το ΠΑΣΟΚ αλλα το θέμα είναι αν μπορούν να αποφασίσει ο τοπικός γραμματέας για ενα τέτοιο θέμα και εγω νομίζω ότι δεν έχει τα κότσια να το κάνει αλλά αν το κάνει θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ . Δηλαδή μύλος η υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

KAPOIOS AS ROTISI TO TSIAPLA TI PISTEYEI GIA TO MNHMONIO.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 3:20, πας καλά άνθρωπε μου? Μας υποδεικνύεις τον Τσάρτα να μας πει για το μνημόνιο?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΕΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ. ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΝ ΧΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ.

Ανώνυμος είπε...

"Το ΠΑΣΟΚ είναι γνωστό ότι ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει δώσει το χρίσμα ή στήριξη στον Μπ. Γκιόνογλου για διαφόρους λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν." Αυτο το κάνω παστέ επειδή σε παλαιότερη δημοσίευση Χάρη λες οτι ο Μπάμπης είναι ο Δήμαρχος του πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΟΦΑ=ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ΑΝΕΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε παιδιά πράγματι πρέπει να χάσει μερικά κιλά ο Θανάσης. Τουλάχιστον όμως είναι δικά του, από δικούς του κόπους και όχι από λαμογιές, δεν τα έχει ανάγκη άλλωστε όπως κάποιοι άλλοι υποψήφιοι, λέω εγώ τώρα,... κάτι δεν λέει αυτό;