Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΠΛΗΞΗ -ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ


Σας παρουσιάζω σήμερα ένα αποκλειστικό θέμα που αφορά στον δήμο της Αλεξάνδρειας και έχει να κάνει με το χρίσμα που έδωσε η ΝΔ και τις τελευταίες εξελίξεις που ανατρέπουν άρδην τα πράγματα.
Μια εξέλιξη που θα προκαλέσει αναταράξεις αλλά δείχνει και την ευθυκρισία του Σαμαρά και τα άμεσα ανακλαστικά του αναφορικά με την δρώσα πολιτική.
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, μετά από πληροφόρηση που είχαμε από ανώτατα κομματικά στελέχη της ΝΔ ότι ο Σαμαράς έδωσε εντολή και η οποία μεταφέρθηκε το μεσημέρι στην ΝΟΔΕ Ημαθίας και προσωπικά στον πρόεδρό της ότι...
...η ΝΔ αφαιρεί το χρίσμα και αποσύρει την στήριξή της στο πρόσωπο του Φώτη Δημητριάδη και το δίνει στον Μπάμπη Γκιόνογλου!
Η απόφαση του Σαμαρά έρχεται να διορθώσει την κατάσταση και εναρμονιστεί με την βούληση του βουλευτή του στην Ημαθία Μιχάλη Χαλκίδη που εξ αρχής είχε ταχτεί στο πλευρό του νυν δημάρχου Αλεξάνδρειας αλλά δεν το έλεγε δημόσια διότι ο κ. Γκιόνογλου είχε μπει στην διαδικασία αξιολόγησης του ΠΑΣΟΚ και περίμενε το χρίσμα από το κόμμα του.
Αφού ολοκληρώθηκε αυτή η διαδικασία ο βουλευτής ευθέως συντάχθηκε στο πλευρό του Μπ. Γκιόνογλου και τον βοηθάει στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου του και μάλιστα κάνει την υπέρβαση τοποθετώντας και τον αδερφό του Ισαάκ Χαλκίδη σ΄ αυτό!
Έτσι λοιπόν, δικαιώνεται ο αγώνας και η επιμονή του Βουλευτή της ΝΔ να υποστηρίξει το κόμμα του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για δήμαρχο της Αλεξάνδρειας θεωρώντας ότι η πολιτική μάχη που θα δοθεί τον Νοέμβριο με προεξάρχον την καταδίκη του Μνημόνιου θα γίνει πιο καλά με επικεφαλής τον κ. Γκιόνογλου.
Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται η αντίδραση του Φ. Δημητριάδη και των συνεργατών του στελεχών της ΝΔ οι οποίοι στο πρώτο άκουσμα πάγωσαν και προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ.
Επίσης αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην παράταξη του δημάρχου Αλεξάνδρειας δεδομένου ότι δείχνουν κι αυτά έκπληξη από αυτή την εξέλιξη και περιμένουν κατευθύνσεις από τα κεντρικά που θα μεταφερθεί εντός των ημερών αρμοδίως.
Και προσοχή: ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ. ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χάρη μη στενοχωριέσαι με τις υποψηφιότητες,άλλωστε ο Δημητριάδης έχει στο ψηφοδέλτιο του ένα πρώην Αντιστράτηγο των τεθωρακισμένων, έναν πρώην προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών του ΟΤΕ, έναν πρώην Αντιδήμαρχο,από υποστηριχτές Δημάρχους, ποινικολόγο , και δεν συμμαζεύεται τι να τον κάνει τώρα το Σάκη το Χαλκίδη ένα δάσκαλο?

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι πρώην είνια που φοβίζουν

Ανώνυμος είπε...

ρε Μόχλα αδικήσαι...
το Χολυγουντ ψαχνει τον νεο Σπιλμπεργκ