Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Κ. ΚΑΡΕΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΣ. ΧΑΛΚΙΔΗ

O δήμαρχος Μελίκης Κ. Καρέλης απαντά στα όσα διαλαμβάνει στην επιστολή παραίτησης από τη θέση του δημοτικού συμβούλου του δήμου Μελίκης ο Ισ. Χαλκίδης. Στην απάντησή του ο δήμαρχος χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα και ασκεί κριτική στην στάση του πρώην συνεργάτη του.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Ο χρόνος και ο τρόπος υποβολής της αίτησης παραίτησης του Ισ. Χαλκίδη φανερώνουν τους σκοπούς του, αλλά δεν αποτελούν δικαιολογία για το ανοίκειο ύφος, τις αβάσιμες κατηγορίες και τις άδικες επιθέσεις του. Κατηγορίες και επιθέσεις σε βάρος μιας Δημοτικής Αρχής που επανειλημμένως τον τίμησε και που ο ίδιος πρωταγωνιστικά την υπηρέτησε επί 8 χρόνια.
Η προσχηματική αυτοκριτική του μπορεί να τον οδηγεί στο πυροτέχνημα της παραίτησης. Όμως οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, οι ανακολουθίες, οι αντιφάσεις και το πλήθος των τυπικών και ουσιαστικών σφαλμάτων που συνοδεύουν την αίτησή του, αναιρούν την ειλικρίνεια της αυτοκριτικής. Και δείχνουν την ταραχή, την προχειρότητα και την αναστάτωση, υπό το κράτος των οποίων ενεργεί και πάλι ο κ. Ισ. Χαλκίδης.
Παρ΄ όλα αυτά εμείς του ευχόμαστε επιτυχία στις νέες αναζητήσεις του, και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία, και ιδιαίτερα για την επί τόσα χρόνια ουσιαστική συμβολή του στην επίτευξη των έργων που πολύ όψιμα θυμήθηκε να καταγγείλει.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Κ. ΚΑΡΕΛΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αχ Κωστάκη μου, τον άρρωστο τον ------όταν είναι στο κρεβάτι ,γιατί όταν σηκωθεί τα ξεχνά όλα , και παθαίνε ,αυτό που έπαθε ο Χαλκίδης από εσένα .Τελικά ισχύει στην περίπτωση σου απόλυτα το ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ!!