Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ANAKOINΩΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΧΡΟΝΙΚΑ"

Τα "ΧΡΟΝΙΚΑ" σε έντυπη μορφή (ηλεκτρονικά είμαστε παρόντες και με αυξημένη επισκεψιμότητα και σας ευχαριστούμε), επιστρέφουν ξανά πιο φρέσκα και τολμηρά, ανενεωμένα και αιχμηρά, συνεχίζοντας αυτό το μοντέλο ειδησεογραφίας που υπηρετούμε χρόνια τώρα είτε σε έντυπη μορφή είτε μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας μας (xronika05.blogspot.com).
Ξεκαθαρίζοντας την θέση μας εξ αρχής λέω ότι εν όψει του προεκλογικού αγώνα που ήδη άρχισε η δική μας στάση θα είναι αντικειμενική, θα αναδείξουμε τα προτερήματα και τις αδυναμίες των υποψήφιων δημάρχων, θα κρίνουμε τα προγράμματά τους, θα έχουμε άποψη και δε θα είμαστε απλοί μεταφορείς δελτίων τύπου και διθυραμβικών ανακοινώσεων των παρατάξεων.
Γνωρίζω ότι εσείς οι αναγνώστες είστε εκ προοιμίου δύσπιστοι σε τέτοιες εξαγγελίες και έχετε απόλυτο δίκαιο. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα δικαιώσει τη νέα αρχή που γίνεται σε νέες βάσεις.
Η έκδοση της εφημερίδας θα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, θα κυκλοφορεί σε δυο χιλιάδες αντίτυπα σε όλη την έκταση του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας και όλοι οι πολίτες θα μπορούν να την διαβάζουν βρίσκοντάς την είτε σε συγκεκριμένα στέκια (καφενεία κλπ) του δήμου είτε στα περίπτερα και βέβαια η ενημέρωση συνεχίζεται σε καθημερινή βάση ηλεκτρονικά, στο ίντερνετ.
Χ. Μόχλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: