Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ


Aπό την Βεργίνα με πολλές εθνικιστικές κορώνες, με προκαταβολικά συγνώμη για όσους αποκλείσει από τα ψηφοδέλτια και με δηλώσεις ενότητας και νομιμοφροσύνης προς τη ΝΔ και τον Σαμαρά άρχισε επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Παν. Ψωμιάδης.
Ο υποψήφιος έφτασε ακριβώς στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα του δήμου Βεργίνας όπου τον περίμεναν στελέχη της παράταξής του και του κόμματος. Τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Βεργίνας Ν. Παπαποστόλου και ο βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας Μιχ. Χαλκίδης.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι περιμένει...
...στις επόμενες μέρες να απλωθεί το σχέδιο που εξυφαίνουν κάποιοι πολιτικοί του αντίπαλοι και έχει να κάνει με τόσο με την δικαστική δίωξη που του άσκησε η δικαιοσύνη για υπόθεση προ πενταετίας όσο και για άλλες.
"Τους περιμένω στη γωνία, όπως και στο παρελθόν με κυνήγησαν αλλά βγήκα καθαρός, αθωώθηκα από τη δικαιοσύνη και έτσι θα γίνει και τώρα", είπε χαρακτηριστικά
Αρχίζοντας την ομιλία του και τελειώνοντας τον χωρίς ειρμό και χαοτικό θα έλεγα λόγο του, έκανε χρήση του γνωστού συνθήματος "Η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική" αλλά εισέπραξε χλιαρό χειροκρότημα προφανώς γιατί δεν μπορεί ένας νομάρχης και ένας Περιφερειάρχης αύριο να κάνει εξωτερική πολιτική όπως δεν μπορούν και οι παπάδες είτε είναι απλοί κληρικοί είτε επίσκοποι.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απαραίτητη και αναγκαία ενότητα της ΝΔ και του χώρου γενικότερα ώστε αυτές οι εκλογές να αποτελέσουν καταδίκη της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ για το Μνημόνιο γιατί σε διαφορετική περίπτωση μας περιμένουν χειρότερες μέρες.
Τόνισε δυο φορές ότι όλες οι δημοσκοπήσεις του δίνουν μεγαλοπρεπή νίκη και μάλλον χάρηκε με την τοποθέτηση του Μπόλαρη ως αντιπάλου του από το ΠΑΣΟΚ.
Δεν είπε λέξη για το πρόγραμμα της παράταξής του και περιορίστηκε ότι σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί και θα τεθεί προς συζήτηση.
Στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής της Ημαθίας της ΝΔ Μ. Χαλκίδης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας με τη ΝΔ Τσαβδαρίδης και Γώγος, ο δήμαρχος Μελίκης Κ. Καρέλης και βέβαια όλοι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες του Π. Ψωμιάδη.
Δείτε στην σελίδα μας στο facebook βίντεο από την εκδήλωση στην Βεργίνα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χάρη εκείνος ο ιμιτασιόν δεξιός, ο Δημητριάδης ντε που ήτανε ? φοβήθηκε μην τον χαρακτηρίσουν?

Ανώνυμος είπε...

ο Ψωμιάδης είναι ο πλέον επικίνδυνος πολιτικός για την κεντρική Μακεδονία. Αλαζόνας, ευθυνοφοβικός, αφανής και κυρίως χωρίς όραμα και όρεξη για δουλειά. Στη Θεσ/νικη, είχε 10 χρόνια για να κατασκευάσει έστω λίγα σχολεία ώστε να υπάρχουν μόνο πρωϊνές βάρδιες (10% των σχολείων ήταν με διπλοβάρδια) και τελικώς δεν έκανε απολύτως τίποτε (σήμερα 15% των σχολείων είναι με διπλοβάρδια). Αντιθέτως έτρεχε από εγκαίνια σε αγιασμούς, σε συνέδρια και γενικότερα δημόσιες σχέσεις. Βγαίνει σε όλα τα πρωϊνάδικα, κλαίει, τραγουδάει, κάνει τον καραγκιόζη και οτιδήποτε για να προβληθεί. Διόρισε κηπουρό στο σπίτι του, 2 σωφέρ, 3 νταντάδες για τα παιδιά του, μπάτλερ, κτλ. και όλα τα πληρώνει η νομαρχία Θεσ/νικης (ακόμη ψάχνουν 400 "τυπικά" εργαζομένους που δεν τους έχει δει κανείς).
Αυτόν λοπιπόν πρότεινε η ΝΔ για περιφερειάρχη; Απογοητευτική επιλογή κε Σαμαρά. Αναθεωρούμε.