Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΕΡΟΙΑ: Ο συνδυασμός «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή» απαντά στα δημοσιεύματα περί δημοσκοπήσεων.


Διεκδικούμε την ψήφο των δημοτών που θέλουν να ξεφύγουμε, επιτέλους, μπροστά.
Με αφορμή τα δημοσιεύματα της κας Δημάρχου περί δημοσκοπήσεων, θέλουμε να δηλώσουμε ότι με αυτό το παρελθόν θέλουμε να ξεκόψουμε οριστικά.
Θέλουμε να ξεκόψουμε από παλαιοκομματικές αντιλήψεις και επιχειρήματα, που προσπαθούν να προκαταλάβουν την ψήφο των δημοτών.
Θέλουμε να ξεκόψουμε από τις πρακτικές που μας..
οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα. Πρακτικές δημοσκοπήσεων, δημαγωγίας και έλλειψης επιχειρημάτων & προγράμματος.
Το δηλώνουμε ξεκάθαρα: Η χρήση και η διαρροή «δήθεν» δημοσκοπήσεων δεν μας αφορά.
Αντιθέτως, επιβεβαιώνει ότι η κα Δήμαρχος με τις πρακτικές αυτές στερείται άλλων επιχειρημάτων και φυσικά έργου κι ανατρέχει στα όποια κάλπικα δεκανίκια μέτρησης, με την ελπίδα να αναστρέψει αυτό που θα γίνει εμφανές στις 7 Νοεμβρίου.
Ενέργειες σαν αυτή της κας Δημάρχου επιβεβαιώνουν την δυναμική μας, που δεν ανακόπτεται. Μέθοδοι που ανήκουν στο μίζερο παρελθόν, δεν μας αγγίζουν, δεν μας επηρεάζουν. Και σίγουρα δεν μας φοβίζουν.
Αποκηρύσσουμε τέτοιες πρακτικές αγκύλωσης που μας οδήγησαν στο να έχουμε χάσει την αξιοπρέπειά μας. Αυτές τις πρακτικές που ανήκουν σε μια Παλιά Ελλάδα, μας οδήγησαν στα αδιέξοδα που βρισκόμαστε σήμερα σαν Δήμος και σαν Χώρα. Πρακτικές του εγώ και όχι του εμείς.
Αποκηρύσσουμε τις πρακτικές αυτές. Εμείς δεν διεκδικούμε την ψήφο των δήθεν δημοσκοπήσεων και της απόπειρας παραπλάνησης των δημοτών.
Η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, δεν μας αγγίζει, δεν μας ενδιαφέρει και σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζει. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ο Πολίτης, ο Δήμος μας, το Μέλλον μας!
Εμείς θα συνεχίσουμε την πορεία μας στο Αύριο. Με διαφάνεια, με Στόχο, με Όραμα, με Πρόγραμμα. Με Σιγουριά.
Θα διεκδικήσουμε την ψήφο της καταψήφισης του παρελθόντος που μας έφερε στα αδιέξοδα αυτά. Θα διεκδικήσουμε την ψήφο όσων θέλουν να ξεφύγουν μπροστά. Θα διεκδικήσουμε την ψήφο όσων θέλουν να μας εμπιστευθούν, μαζί να κάνουμε τα λόγια έργα. Μαζί να υπογράψουμε το μέλλον του Δήμου Βέροιας.
Θα δημιουργήσουμε έναν Νέο Δήμο. Θα κάνουμε μια ουσιαστική, Νέα Αρχή!
Εάν η κα Δήμαρχος τολμά και θέλει να είναι διαφανής, εμείς την καλούμε σε από κοινού δημοσκόπηση που θα διενεργηθεί από δημοσκοπική εταιρία κοινής αποδοχής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη, την απάντηση της Χαρούλας στον Λάκη;