Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες ο διαγωνισμός για τη μεταφορά του μαθητικού δυναμικού της Ημαθίας στα και από τα σχολεία τους. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο διεξήχθη ο διαγωνισμός, οδηγεί με βεβαιότητα σε αδιέξοδο την υπόθεση, αφού σχεδόν όλες οι πλευρές είναι παραπονεμένες.
Συγκεκριμένα, γνωρίζουμε από πληροφορίες πως οι φορείς Αστικά Βέροιας και Νάουσας και τα ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας, αποφάσισαν από κοινού να μη «χτυπήσουν» το έργο της..
..μεταφοράς, που παραδοσιακά τους ανήκει, ενώ αρνήθηκαν να κάνουν προσφορά στο κομμάτι που θεωρείται ότι μπορεί να ανήκει στα ταξί. Και μόνο σε συγκεκριμένες γραμμές έκαναν προσφορά, που όμως δεν δίνει ολοκληρωμένη την εικόνα της εξυπηρέτησης του μαθητικού δυναμικού. Εκπρόσωποι των φορέων μας δήλωσαν ότι οπωσδήποτε η κατάσταση είναι προβληματική, αν όχι και αδιέξοδη, και πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα προκύψει ως σημαντικό το πρόβλημα.
Τα ταξί από την πλευρά τους θεωρούν πως είναι «ριγμένα» και μάλιστα χθες το βράδυ στη Ραχιά είχαν προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου.
Περιμένουμε τις αντιδράσεις του νομάρχη, ο οποίος κατηγορηματικά προχθές μας διαβεβαίωσε, πως η μεταφορά των μαθητών θα γίνει κανονικά με κάθε κόστος.

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: