Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ

Ανακοίνωση στήριξης εξέδωσε η Τ.Ε Αλεξάνδρειας της ΝΔ υπέρ της υποψηφιότητας του Φώτη Δημητριάδη.
Η ανακοίνωση είναι:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Αλεξανδρείας χαιρετίζει την υποψηφιότητα του Φώτη Δημητριάδη για το νέο Καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρείας. Ο μέχρι τώρα Δήμαρχος Πλατέος με το ευρύ του πνεύμα και τις αναμφισβήτητες ικανότητές του είναι ο πλέον κατάλληλος για ν’ αναλάβει τα ηνία του δήμου μας τα επόμενα χρόνια.
Η τοπική επιτροπή καλεί όλους τους συμπολίτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να τον αναδείξουν νικητή στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Τοπάλης Δημήτριος Μεσσαλάς Αθανάσιος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πότε Κύριοι τις Τοπικής Επιτροπής τις ΝΔ ένας Δήμαρχος (Δημητριάδης) που το 2002 είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και το 2006 αποστάτης απέναντι στον Στέφανο Δριστά που στήριζε η ΝΔ, από πότε Κύριοι ένας πρώην Αντιδήμαρχος( ΚΟΥΓΚΑΣ) επί επτά χρόνια συνεργάτης του πασόκου Δημάρχου Γκιόνογλου ,αποστάτης και αυτός απέναντι στον Στεφανάκη και στον Καραμούσα , είναι οι πλέων κατάλληλοι ,έχουν ευρύ πνεύμα,και αναμφισβήτητες ικανότητες? Δεν διαβάζεται δημοσκοπήσεις πού οδηγείται η ΝΔ? Και χωρίς ΝΤΡΟΠΗ ζητάτε να τους ψηφίσουμε? Τι νομίζεται ότι έχουμε πάθη ΑΜΝΗΣΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ περιμένω να δω τι θα κάνει η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Πλατέος!Στηρίζει Δημητριάδη ή θα λειτουργήσει "υπό τας εντολάς" του Χαλκίδη;

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο 9:06, ενώ διαφωνώ με τον 7:17, O Σαμαράς είχε πει έξω αυτοί που πλήγωσαν την παράταξη , και αντί αυτού τι είδαμε? Τον αποστάτη Δημητριάδη ,τον Κούγκα όπως τον βολεύει κάθε φορά για να παίρνει τους μισθούς τις συναλλαγής ,την Κουρκουτά που στήριξε Γκιόνογλου και το2002 και το 2006 να διορίζεται τομεάρχης του κόμματος στο Νομό Πιερίας ,και πόσους άλλους ακόμη,και εγώ καλούμε να στηρίξω αυτές τις επιλογές!! Ε ΟΧΙ κάποτε θα πρέπει να ξεβρομίσει αυτή η παράταξη. Τις επιλογές στο Νομό μας, και όχι μόνο, του Μιχαλολιάκου, και του Πανοζάχου θα τις πληρώσει πολύ ακριβά και ο Σαμαράς και η παράταξη δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Χε χε... πλάκα έχουν!
Κομματική οργάνωση ανακοινώνει τη στήριξη της στο πρόσωπο του ανθρώπου που έχει λάβει επίσημα το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας!
Τα έχουν βρει σκούρα ε;
έ βρε πλάκες που θα έχουμε μέχρι το Νοέμβρη