Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ...ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!


Αυτή τη στιγμή οι ιδιοκτήτες φορτηγών έκαναν μπλόκο στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Κουλούρας θέλοντας να αποκλείσουν την διέλευση των φορτηγών, ελληνικών και ξένων, που κινούνται αλλά επιτρέποντας τα ΙΧ να έχουν ελεύθερη διέλευση.
Ωστόσο, επειδή αυτό θα υποχρέωνε την αστυνομία να ρυθμίζει την κυκλοφορία τόσο στο Νησέλι όσο και στο ύψος της Βέροιας και προφανώς δεν μπορεί να το κάνει προτίμησε να κλείσει το δρόμο με αποτέλεσμα να ταλαιπορούνται οι οδηγοί.
Τα "ΧΡΟΝΙΚΑ" συνομίλησαν με τον ταμία του σωματείου κ. Αγγέλου πριν λίγο στον κόμβο της Κουλούρας που δήλωσε ότι η απόφαση του σωματείου ήταν να παραμείνει ανοιχτός ο δρόμος για τα ΙΧ και ότι θα σταματούσαν τα φορτηγά, ελληνικά και ξένα. Όμως, είπε, η αστυνομία δεν μπορεί να ελέγξει την κυκλοφορία και προτίμησε να κλείσει εντελώς την Εγνατία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na paroune troxonomous

Ανώνυμος είπε...

Τόσο ο γραφών το σχόλιο όσο και ο ταμίας του σωμετείου, που θα έπρεπε για πολλούς λόγους να τα γνωρίζει καλύτερα, θα έπρεπε να ξέρουν οτι η Εγνατία οδός είναι οδός ταχείας κυκλοφορίας και οποιοδήποτε εμπόδιο στις 2 λωρίδες κυκλοφορίες ή ο περιορισμός του προς κυκλοφορία οδοστρώματος απαιτεί την άμεση διακοπή της κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας. Απο την εικόνα σας φαίνεται φορτηγό να κλείνει την ΛΕΑ καθώς και την λωρίδα 1 της οδού, αλλά και διάφοροι αλλοι πεζοί, σε οδό ταχείας κυκλοφορίας, να παίζουν απο εδώ και απο εκεί. Είναι φανερό λοιπόν πως η Τροχαία αποφάσισε για την αποτροπή ατυχήματος να διακόψει την κυκλοφορία γιατί οι φορτηγατζήδες ακόμα και πεζοί κινούνται όπως θέλουν στον δρόμο. Καλημέρα σας κύριοι